Milyen problémára utal ha a luteális fázis 10-12 nap?
Néha 13 nap is előfordul, de legtöbbször csak 12 nap, de volt már 10 is többször. Barnázni is szoktam 2-4 napot előtte.
Az ovut onnan tudom, hogy tesztelek és mindig van pozi tesztem.
Általában progihiány.
Az ovuteszt LH csúcsot mutat, nekem 13 honap alatt 12x volt pozi kozepidoben megsem volt peteeresem, mert abból 3 ciklusban kovettuk uh-val. Egy árva tüsző sem volt.
Az orvos azt mindta h az LH csúcs a ciklus része ovuláció nélkül is.
Szval ezt ne vedd azért biztosra.
28hkm
Köszönöm az ötletet! Nemsokára orvoshoz megyek vele és akkor megemlítem.
Aki lepontozta a válaszokat az miért nem írja meg szerinte mit jelent ha nem ezt?
Az nem probléma hogy nem is mindig azonos hosszúságú a luteális fázis? Úgy olvastam, hogy egyéni a hossz, de egy embernél mindig ugyanolyan hosszú.
Utolsó vagyok, igazábol a 12 nap még tökéletes
Az alatt nem jó.
Változó,mert ovuláció is csúszhat,es akkor minden csuszik.
Vagy ha elobb jon meg , tehat 10bapos a lute.szakasz,lehet h nem volt peteeresed
De az is lshet h semmi baj sincs csak kis progihiány. :)
Nyilván azokról lehet szó, amiket előttem leírtak, viszont tapasztalatból mondom, hogy ez nem ok arra, hogy aggódj amiatt, hogy nem jön össze a baba.
24 napos ciklusaim vannak átlagosan, de van, hogy megjön 22 napra és van, hogy 25 napra. Ettől hosszabb ciklusom nem volt sosem. Tehát kb. ugyanúgy vagyok mint te. Menzesz előtt 1-2 napot barnázni szoktam, illetve a menzeszem vége is 1-2 nap barnázás. Amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, 7 hónap alatt megfogant, annyi, hogy 5 hetesen hormonpótlást kellett kapnom, mivel barnáztam és enyhén görcsöltem, de szerencsére semmi gond nem volt.
Érdemes beszélni az orvossal, mert nyilván oka van, de csak leírtam a saját tapasztalatomat, hogy ez semminek sem gátja, hogy így van.
Ja, és soha nem nézegettem, hogy mikor ovulálok, vagy mikor nem. Akkor voltunk együtt a férjemmel, amikor jól esett. Soha nem a "gyerekcsinálásról" szólt, sem az együttlét, sem az egész hónapom. Nem figyeltem magamon az ég világon semmit. Szerintem te is fogadd meg ezt a tanácsot. Ha jönni akar a baba és semmi egészségügyi oka nincs annak, hogy jöjjön (amit nyilván az orvos fog megmondani, hogy van-e ilyen), akkor jönni fog. Hőmérőzés, ovulációs teszt, 2 naponta együttlétet nem betartva is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!