Miért nem sikerül az inszem? Nincs valami praktika ami elősegiti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 20:10
1/5 anonim válasza:
Ezer oka lehet. Nem tudjuk, hogy milyen vizsgálataid voltak (pajzsmirigy, terheléses inzulin, immunológia, genetika stb). Nekünk inszemre azt mondta a foki, hogy 10% esély van a sikerre.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem is ezt mondta,petevezeték átjáratósági,hormonok,kellet méhnyak rák szürés, neked milyen kellett?
2017. dec. 21. 20:25
3/5 anonim válasza:
Nekem sem sikerült egyik sem. Lombiknál is csak a 3. és a 6. beültetés, de az előzőből 20 hetesen vetélés lett, a másodikból most 10 hetes vagyok.
Nálunk sorra derültek ki a problémák, nem kevés...
De van, hofy csak a szerencse hiányzik.
4/5 anonim válasza:
A húgom Németországban él. Neki is voltak gondjai a teherbeeséssel. Ott inszeminációt nem is csinálnak, mert úgymond "nem éri meg". Nagyon kicsinek vélik ott a teherbeesés esélyét ilyen formában ezért ha megvan a probléma először azt próbálják kezelni, ha nem sikerül azonnal lombik. Persze ez sajnos Rajtad nem segít, de talán tényleg azért nem sikerül, mert kevesebb így rá az esély.
5/5 anonim válasza:
Látom, régi kérdés, remélem, azóta sikerült a baba :) Ha esetleg még nem, akkor biztatni tudlak, nekem a 6. inszem lett sikeres, pedig már nem bíztam benne egyáltalán, lombikra szerettem volna menni, de a dokim nem hagyta. Az volt az egyetlen hónap, amikor a beavatkozás után nem kíméletem magam, cserepeket pakoltam, bulikáztam is sokat :) Szóval nekem ez volt a "praktikám" - persze ez csak utólag derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!