Sos! Mit csinaljak? Mileet ez? Segitenetek?
sziasztok!
kezdem az elejen... fiatal 25eves lany vagyok, aprilis volt az utolso honap, hogy fogamzasgatlot szedtem tehat majus az elso probalkozos honap. majustol egeszen oktoberig mindig pont 28napra jott meg. sokat olvastam mivel lehetne segiteni a teherbeesest szoval oktoberben ittam kb 2-3 cickafark teat es utana november 2.jott meg ugy, hogy elotte barnazgattam 3-4napot. nem gondoltam, hogy a teatol lehet keveset is ittam es legjobb tudomasom szerint letezik anovulacios honap. ezutan ahogy elmult a mensim november elkezdtem baratcserjet szedni olvastam a teherbeesesre is jo illetve a barnazast is elmulasztja. na hat... azota sem jott meg... csak hasszura de erosebb mint mensi elott mellfajdalom de iszonyu... viszketo mellbimbo, faradtsag es ingerlekenyseg. de csinaltam tesztet es negativ... szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!