Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért ilyen egy nőgyógyász?

Miért ilyen egy nőgyógyász?

Figyelt kérdés

25 vagyok, de soha életemben nem volt pontos ciklusom. Eddig ez nem zavart. (Fiatalság bolondság) Hamarosan gyereket akarunk a férjemnel, így el is mentem orvoshoz. Évek óta hozzá járok rákszűrésre, de ami sok az sok.

Eddig a rendezetlen vérzésemre mindig norcolutot írt, hozzá exacylt és ennyi. Szedjem ezt minden hónapban így kiszámíható a vérzés. Ok, gondoltam eddig...

Emellé szedek mercformint ami szerintem alapvetően jó. Na de.

Most hogy a dokinál is jeleztem, terhes lennék, felírta a clostyt. Mondta hogy szedjem be, nézzem meg lesz e ovulációm. (Mielőtt felírta csinált egy uh-t).

Azt mondja norcolut mellett is terhes lehetek, ha így lesz akkor nem fog megjönni és menjek rögtön...

Mostanába elég sokat olvasok a témában, és mindenki azt mondja, ezekkel nem lehet az ember terhes, ide komolyabb beavatkozás kell. Hormonsor, vérvétel...stb.

Ha tényleg ezek kellenek a terhességhez, akkor az én orvosom miért hiteget, minek alkalmazza ezeket a gyógyszerkúrákat? Hisz a csodákban vagy mi? De komolyan, miért kezel így egy nőgyógyász?

(Nyilván belépek tőle, de én most kiakadtam kicsit rá, és nem értem ez neki/a hírének miért jó?/

2017. nov. 15. 20:15
1 2
 11/11 kikkina88 ***** válasza:
Olvasd el a sajat kerdesed es ertelmezd.hamarosan babat szeretnenk...stb...
2017. dec. 1. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!