S. O. S Valaki volt már igy?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,már két éve vagyok pár kapcsolatban,és két éve vagyunk eggyüt védekezés nélkül,és még soha nem estem teherbe.Ami furcsa szerintem.Már két éva baj van a mestruáciommal,de tavaj elmentem nőgyogyászhoz aki,aszt monta hogy mivel 17 voltam ez normális.De mivel össze vissza jön meg és szőrösödöm zavar,nem tudom meg állapitani mikor jön meg!Most már komojan ki akarom magam vizsgáltatni.Kit ajánlanátok?Kihez forduljak,milyen szakemberhez?
2017. nov. 2. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem akarsz gyereket, védekezz, mert eddig is csak a szerencsén múlt, hogy nem lettél terhes.

2. Bármilyen másik, normális nőgyógyászhoz fordulhatsz, illetve ha hormonproblémára gyanakszol, akkor pedig endokrinológushoz kell menni.

2017. nov. 2. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm szépen a gyors választ! Szerintem hormon probléma lehet a háttérben,mert mensim förtelmes.Forduljak endo dokihoz akkor?
2017. nov. 2. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Elsőként ajánlanék valamilyen helyesírási szótárat gyakori használatra, katasztrófa, ahogy írsz.

Amúgy, ha nem akarsz gyereket, akkor ne szexelj védekezés nélkül (nem egyértelmű?), ha meg a menzeszeddel vannak bajok, akkor keress egy normális nőgyógyászt, aki nem csak a kezét teszi szét, hanem meg is vizsgál.

2017. nov. 2. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!