Járt már valaki a budapesti Reprosys klinikán?
Figyelt kérdés
Túl az 5. OEP-es IVF-en már csak fizetős lehetőségem van, de váltanék a Kaáliról, ahova eddig jártunk. Van valakinek tapasztalata a Reprosysról? Különösen 40 felettiek véleménye érdekelne.2017. okt. 26. 13:53
1/9 anonim válasza:
Szia! Én decemberben megyek eloszor, igy segiteni nem tudok, esetleg csak annyit, hogy facebookon a Csoda szuletik csoportban csupa jot irtak roluk. Lepj be, nezd meg 😉
2/9 anonim válasza:
Mi is decemberben megyunk,de mar voltunk egy konzultacion. Nagyon hozzaertoek es kedvesek voltak. En is csupa jot olvastam roluk.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jelentkeztem a FB-os csoportba,körülnézek ott is. Első konzultációra visztek/vittetek korábbi leleteket (ha vannak)?
2017. nov. 7. 09:49
4/9 anonim válasza:
Az első két válaszolótól kérdeznék, hogy miért decemberben mentek? Mostantól számítva csak addigra van időpont?
5/9 anonim válasza:
Én is kizárólag jót tudok mondani róruk. A legjobb szakemberek dolgoznak nálunk, mindenki nagyon kedves. Elsőre összehozták a kisbabábat, egyetlen apró dolog volt amire korábban senki sem figyelt és ez volt a megoldás...
6/9 anonim válasza:
Igen, 2 hete kaptunk december kozepere idopontot. En is azt latom, h nem futoszalagon megy, hanem egyénre szabva.
7/9 anonim válasza:
Minden leletet vigyel, ami megvan.
8/9 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, már csak decemberre tudtak időpontot adni, de nem bánom, mert volt ahol 5-6 hónap lett volna a várakozási idő. Viszek minden eddigi papíromat, de biztos fognak kérni még vizsgálatokat...
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap hívtam őket, de már csak januárra van időpont. Kivárom. Addig lesz időm összeszedni, szükség esetén kikérni a leleteinket.
2017. nov. 16. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!