Mi a véleményetek erről a görbéről?
Figyelt kérdés
Sosem mutogattam még itt a görbéimet, de ez most olyan érdekesen alakul, hogy kíváncsi vagyok, ki mit lát bele.
2017. okt. 24. 13:21
1/13 anonim válasza:
Hát nagyon cikk-cakkos a görbéd,de esetleg ha mostmár fenn marad akkor lehet valami.De ha megint lemegy akkor szerintem nem.Miért vezeted a görbét,van esetleg valami gond?Vagy csak kíváncsiságból?
2/13 anonim válasza:
Eleg erdekes. Most lehetett talan ovud ha fent marad még kicsit.
3/13 A kérdező kommentje:
Azért vezetem, mert babát szeretnénk. Pcos-es vagyok pm alulműködéssel.
Az elején a cakkok talán lehetnek cisztától? A ciklus elején volt egy nagyobb.
2017. okt. 24. 14:35
4/13 anonim válasza:
Érdekes. Olyan mintha lett volna ovuláció, de hasonlít a mostani pár nap, a fullikuláris fázis pár napjára (5,6,7).
Igazából a többi naptól függ, hogy volt e ovu, ha cover line felett marad a hő, akkor több mint valószínű, hogy volt tüszőrepedés. Akkor viszont sok sikert kívánok, ha a babagyártás a cél :) Az együttlétek gyakoriságából gondolom ;)
5/13 anonim válasza:
Meg le is írtad, hogy várandósság a cél :D
6/13 A kérdező kommentje:
és az ovu helye jónak tűnik?
2017. okt. 24. 14:48
7/13 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyesmi mikor meg nem diétáztam meg a pajzsmirigyem sem allt jol. Aztan rendbe hoztuk es jott a baba. 3 ev utan:) drukkolok
8/13 A kérdező kommentje:
Nálam ez már jó görbének számít azzal, hogy "valószínűleg" volt ovu. Sok-sok év után ez éppen a 2. spontán ciklusom.
2017. okt. 24. 15:05
9/13 anonim válasza:
Szerintem jónak tűnik az uvu helye is. Kiváncsi vagyok hogy alakul tovább :) Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!