Nektek is ilyen halvanyka 2 csikos mindig az x-epil? Tegnap reggel, ma reggel es ma delutan. Lathato idon belul. Mas teszt nega.
2017. okt. 14. 17:09
21/27 anonim válasza:
Minden x-epil és facelle teszt ilyen. Sajnálom, tudom mit érzel. Ami nekem bejött az az Intimed teszt.
22/27 A kérdező kommentje:
Koszonom! Utana nezek ennek a tesztnek.
2017. okt. 15. 15:44
23/27 anonim válasza:
Nem a teszt hibája, ha negatív.
24/27 A kérdező kommentje:
Eloben minden, csak nem negativ. A ferjem is latja rajta, pedig o aztan nem egy teszt nezegeto. A negativon semmi sincs. De ezen van. Mindegy. Az ertelmesen valaszoloknak koszonom!
2017. okt. 15. 15:58
25/27 anonim válasza:
Nem, ezen sincs semmi. Azért látjátok, mert látni akarjátok. Sajna pont így poznak fogod látni a többit is. Nem másfajta teszt kell, hanem másfajta hozzáállás. Nekem is sokáig tartott tudomasul venni, mikor mások mondták, de így van.
26/27 anonim válasza:
Ezek mind negativok. Radasul naponta ket teszet csinalsz.. minek.. a masik ha lenne valami akkor erosodne
27/27 anonim válasza:
Szia, en a nem vart elott 3 nappal teszteltem X-epillel es nagyon nagyon halvany volt a csik. A parom nem is latta. De en lattam, hogy van ott valami, pedig addig soha nem volt.Aztan a nem vart napjan teszteltem ujra, az is nagyon halvany volt, de mar a parom is azt mondta, hogy talan van ott valami. Utana nem teszteltem tobbet, de 6. heten mar szivhang volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!