5/17 A kérdező kommentje:
Hamar tesztelek most, mert uj munka lehetosege van kilatasban, es akkor leallunk a projecttel. Ha sikerul a babo, akkor meg nem valtok munkat. 9. dpo korul vagyok. Ezert is meglepo. Koszi a valaszokat, akkor nem en vagyok mar teljesen vak. Sajnos kemiai terhessegeim voltak. :(
2017. okt. 11. 22:18
6/17 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen volt!! 11dpon Ugyanennyire halvany. Es most 6 hetes vagyok. De ha kemiai terheasegeis voltak akkor tesztelgess minden nap ha van ra kapacitasod es ha erosodik a vonal az jo jel. Nekem erosodott.
7/17 anonim válasza:
8/17 A kérdező kommentje:
Ez a ma reggeli (fenti) es a most delutani. A vakutol azert jobban latszik, mint eloben.
Koszonom szepen a biztatast! :)
Gratulalok nektek!
2017. okt. 12. 18:31
10/17 A kérdező kommentje:
Ez a ma reggeli. Szaradas utan jobban latszik persze. Remenykedek nagyon. 11. dpo
2017. okt. 13. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!