Tudtok jó aplikációt ciklus követésére?
Én a Naptáram nevű appot használom. Vagy pedig periódusnaptár néven is megtalálod. Egy pirosas-rózsaszínes naplócska aminek a közepén van egy 5 levelű fehér virág.
Azért szeretem mert nem kellett megadni a ciklus hosszát meg semmit, megadod a menstruáció időpontjait és kiszámolja, hogy mikor fog megjönni legközelebb és a termékeny napokat is mutatja. Nekem eléggé pontos.
Fertility friend
nem adsz megciklushosszat, éppen a már bent lévő ciklusokból számol hosszt is, ovu-t is.
Én a Flo-t használom. Ott nem kötelező megadni a ciklus napokat, mert később az app számolja ki hogy átlagosan mikor kellene megjönnie.
Tudsz ott súlyt is követni, meg tudsz adni a normálistól eltérő dolgokat (pl ikszedik napon ilyen vagy olyan mellfájdalmad volt stb) és mindent "grafikonokon" tudsz ellenőrizni hogy mi hogy alakul veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!