Ha mentolos cigit szivok, nem lesz gyerekem?
Figyelt kérdés
2017. okt. 4. 07:15
1/11 anonim válasza:
Nos csinálni kell :) vagy örökbe fogadni és lesz gyereked, de szívhatsz epreset is ugyan ez a szitu..
2/11 anonim válasza:
Hát a cigitől még senki sem esett teherbe. Úgyhogy ne várj csodát.
3/11 anonim válasza:
Ha mentol nélkülit szívsz, attól se lesz. Ahhoz azért több kell. Mondjuk egy ejakuláló pénisz a vaginádba, vagy az ejakuláló péniszed egy vaginába, attól függ hogy L vagy F vagy.
4/11 anonim válasza:
Parom mentolos cigit sziv es terhes lettem. Bar ugye ehhez szex is kell nem a cigin mulik 😂
5/11 anonim válasza:
Allitolag a mentolos cigitol tobb esely van a meddosegre mint a sima cigitol. De nem tudom. Ismerosi koromben volt akik (mentolos) cigit szivtak ( es mellette szexeltek 😀) megis lett gyerekuk.
6/11 anonim válasza:
Én amikor dohányoztam régen, azt szívtam, két gyerekem van.
7/11 Tamajna válasza:
Már nem szívhatsz mentolosat, mert betiltották az aromás dohányárukat. De legjobb, ha semmilyent sem szívsz.
8/11 anonim válasza:
7#azt igen, de van ami a filternel van enyhen mentollal izesitve. Pl multifilterben a zold
10/11 anonim válasza:
Az még hagyján! De ha nincs akváriumod, akkor b*zi vagy! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!