Ez mi lehet? Beágyazódás? Menstruáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok,25 eves lany vagyok rendszeres menzeszel.Szóval, szeptember 9-én volt az utolsó nenstruáciom, 23-án eggyut voltam a baratomal, es nem védekeztünk, elkezdtem ebbe a honapba szedni fogamzásgátlót először életembe, de szept.23 után abba hagytam mert nem birtam már szedni,es 28-án éreztem valami szúrást ball oldalt a hasam alljában, utána pecsételö barnazás,ami nem hasonlit a menzeszre mert nagyon kevés folyik , esedékes lett volna október 13-án a menstruacio.Ez beágyazódás, vagy menstruáció lehet?Mikor teszteljek???Örülnek ha baba lenne ☺2017. szept. 29. 15:32
1/4 A kérdező kommentje:
Ps.Már 2 napja folyik a vér, elég sötét...
2017. szept. 29. 15:34
2/4 anonim válasza:
Mi az h nem birtad tovabb szedni? Akkor minek kezdted el? Jol bekavartad a ciklusod. Nem vagy terhes sztm
3/4 A kérdező kommentje:
Nem birtam mert hányingerem volt tőle, es úgy döntöttem abba hagyom.Szerintem ez menstruáció,igazad van abban hogy össze zavartam a ciklusom.Remelem hogy helyre áll.
2017. szept. 30. 22:56
4/4 A kérdező kommentje:
De csak 11 db. Fogamzásgátlót szedtem be , nem gondoltam hogy ez ennyire hátassal lesz ilyen hamar a szervezetemre
2017. szept. 30. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!