Eliza2020 kérdése:
Kerem ha valaki volt mar hasonlo helyzetbe irjon. Azoospermia?
Figyelt kérdés
Sajnos ferjemnek azoospermiat diagnosztizaltak.Elmentunk egy meddosegi klinikara ahol azt mondta a dr no hogy kovetkezo alkalomkor mikor megyunk elkuldi ferjemet herebiopsziara persze a vizsgalatok utan ha sikerul akkor lesz jovore beultetes.Hat visszamentunk es azt mondja a dr no hogy o elkuldi azert urologushoz de semmi ertelme mert ugyis donor lesz a vege mert herebiopsziabol meg nem volt sikeres lombik.Most mit higyjek mar? Teljesen tonkre vagyok..25N 28F2017. szept. 21. 13:38
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok hasonló helyzetben, de az biztos, hogy nem igaz, hogy herebiopsziából nem lett még sikeres lombik. Olvastam többről is, itt GYIK-en is, amiből baba lett.
Szerintem menjetek másik meddőségi cetrumba, ahol nem csak az a lényeg nekik, hogy ki rontja a statisztikájukat. Fiatalok vagytok még.
2/10 anonim válasza:
Ilyen helyzetben nem voltunk, de több sikeres herebiopszias lombikról is tudok. Ha nem lenne, akkor minek csinálnák? Keressetek fel másik orvost. Nem szabad egy orvos véleményére hallgatni ilyen fontos kérdésekben.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen...koszonom..
2017. szept. 22. 07:22
4/10 anonim válasza:
Szia!
Az én férjem is azoospermiás.
Nem találtak semmit a herebiopsziával sem.
Mi az oka a meddőségnek?
Mert nem mindegy.
5/10 A kérdező kommentje:
Meg nem tudjuk hogy mitol van oktober 14re vagyunk programalva egy urologushoz ma pedig kesz lesznek az analizisek fsh lh tesztoszteron prolaktin :(
2017. szept. 22. 09:49
6/10 A kérdező kommentje:
Megvannak az eredmenyek minden jo kiveve az Fsh picit magasabb az atlagnal.Akkor megis mitol lehet? Semmilyen gyerekkori betegsege nem volt..
2017. szept. 22. 15:31
7/10 anonim válasza:
Akkor az én fiam nem létezik?
Leher bioptátumból gyerek.
Lehet elzáródás az ok akkor tök jók az esélyek. De lehet ismeretlen eredetű is. Páromnak is az. A bioptátumban is alig volt valami. Még is lett gyerekünk.
8/10 anonim válasza:
A témához nem tudok hozzászólni, de a Budapesten rendel dr. Kopa Zsolt andrológus, profi. Nem olcsó, de hihetetlen jó orvos. Van ingyen is rendelése a Semmelweis Egyetemen, de ott lehet nagyon hosszú a várólista.
9/10 anonim válasza:
Szia. Azóta mi történt ? Mi is teljesen ugyanilyen helyzetben vagyunk. Fsh szint magasabb a tobbi mind jo. Kromoszoma vizsgalatra varunk még.
10/10 anonim válasza:
Üdv!
A férjemnek Kopa Zsolt csinálta a hereszövetböl spermavételt. Az elsö ICSI babánkkal vagyok terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!