4 closty kúra után sem vagyok terhes, ilyenkor mi következik?
Párodat kivizsgálták? Amig nem addig nem csinálnak feleslegesen átjarhatóságit.
Jartal peteeres kovetesre, h lassatok használ-e?
Eleg vastag volt a mehnyalkahartyad? Nekem nem. Csak a 800mg E vitamin hasznalt
Nekem az 5.kovetkezett. Jo lenne tudni ezt-azt ahhoz, hogy irhassunk neked erdemi választ. Pl.. A closty csinált peteerest? Ahogy kérdeztek előttem, diéta, sport, gyógyszer?
Kaptál repesztot? Parod okés? Átjárhatóságit akkor csinálnak ha -a párod rendben van, neked van peteeresed, inszemre mentek vagy esélye van a termeszetes fogantatasnak csak felmerül az, hogy fizikai akadálya.
Példa. Pcos vtam (vagyok) páromnak kevés a spermaja. (inszemhez is keves) nekem diéta sport helyreállította a ciklusom, spontan volt peteeresem diéta kezdete utan 3.honaptol, de a páromnak nem volt meg még a kezelés utáni ismételt spermium vizsgálati eredménye addig nem engedtek / javasoltak atjarhatosagira.
Meglett a spermium eredmény es jo lett, (inszemhez es természetes fogantatáshoz is elegendő spermaszammal) igy továbbra sem javasoltak az atjarhatosagit. Azt mondtak, hogy na, most lehet próbálkozni. Terhes lettem.
Ha akkor a vegen amikor mar volt pé es sperma is, nem jott vna ossze biztos mehettem vna az atjarhatosagira. Ha viszont nem lett vna sperma elegendő de nekem pé van (azaz stimulalhato vagyok) szinten nem kellett vna az átjárhatósági mert lombikra küldenek es ahhoz tokmindegy, h átjárható vagy-e. Szóval. Hol tartotok?
Egy éve megy diéta és sport, emelle merckformin.
A closty hatott minden esetben, volt, hogy 3 tuszom is volt. Maguktól repedtek meg.
Szóval addig nincs atjarhatosagi, amíg a páromat nem vizsgálják?
Egyébként már van egy gyerekünk.
Szia!
Nem mindegy, hogy milyen intenzitással edzel, nekem akkor jött helyre minden mikor 2 naponta kilómétereket futottam.
Ezen az oldalon vezetem [link] Már tele van a naptáram smiley-al idáig kevesebbet sportoltam és megvolt a depresszió.Már nincs meg, sokkal jobb minden, csak a lustaságomon kelett változtatnom, sajnos az étkezést nem tudtam változtatni, de nincs is rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!