Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki esetleg ebben van, vagy...

Aki esetleg ebben van, vagy volt? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok,a párommal 2,5 éve nem jött össze a gyermek.Bevagyunk jelentkezve egy meddőségi centrumban,és nov 20 dikán megyünk.Az lenne a kérdés hogy,mivel ritka a mensim olyanyira hogy,van amikor rendesen jön 3 havi aztán 1 hónapot ki marad majd, megint jön és aztan 2 havi nem jön.Szerintetek lehet e egyáltalán ezen segìteni?Anyira hogy legyen gyermekünk?
2017. szept. 11. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt, és bár több, mint 5 év után, de spontán összejött a kislányunk. :)
2017. szept. 11. 15:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok,:) de azert mi már nagyon szeretnénk.:( Te voltál meddőségin?
2017. szept. 11. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi is nagyon szerettük volna, de nem a természet megerőszakolásával. Nem voltunk orvosnál, Istenre bíztuk a dolgot. :)
2017. szept. 11. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem! :)
2017. szept. 11. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy gyógyszer vagy diéta megoldja a problémátokat.

Ha van egészséges hímivarsejtje a párodnak és neked peteérésed vagy kezeléssel ez az állapot elérhető akkor valószínűleg tudnak nektek segíteni és lesz baba.

2017. szept. 11. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugyan más probléma miatt jártunk meddőségi kozpontba, lombikkal lettem terhes, heteken belül érkezik a kisfiunk.

Alaposan kivizsgáltak majd, így elsőre nem ritka a problémád. Esetleg PCOS-re vizsgáltak már?

2017. szept. 11. 17:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kisfiadhoz :) hát aza baj hogy,csak SZTK-s dokinál jártam.De már be jelentkeztünk egy meddőségibe,te melyikbe jártál lombikra?
2017. szept. 12. 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Meg az lenne hogy, mivel nagyon furi mensim van ezert mult havi 1 napot pöttyöztem épp hogy de reggelre semmi!Ilyen nem fordult még elő.Szerintetek??
2017. szept. 12. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:

BMC végig tb alapon, én 100%-ig elégedett voltam mindennel.

Nekem egyszer volt 1 naps mensim. Azt mondta az orvos, hogy ha nem rendszeres nincs semmi gond, de azért teszteljek. Ha negatív akkor ha a következő ciklusban is előfordul akkor törődjünk vele, de addig nem kell.

2017. szept. 12. 20:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi a SOTE- ra fogunk járni.Teszteljek szerinted?
2017. szept. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!