Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit gondoltok erről a hőgőrbéről?

Mit gondoltok erről a hőgőrbéről?

Figyelt kérdés

Én mostmár kivagyok néha ettől.

A 3.napi hormonsor szerint magas a TSH. A 21.

napira majd 30-án megyek.

[link]

Lehet a magas TSH miatt ilyen cikk-cakkos hő?

2017. aug. 20. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogyan végzed a mérést?

Mindig ugyanabban az időpontban mérsz?

A magas tsh okozhat teherbe esési gondokat, gyógyszerrel beállítható, kezelhető.

2017. aug. 20. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Higanyossal mérek hónaljban 3 percig. Digitális nekem nem vált be. Az időpontokat odairtam hogy mikor mérem de van mikor 4-kor kelek van mikor 6-kor.
2017. aug. 20. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Szájban. Hónaljban cikk-cakk lesz. Egyébként az sem jo hogy egyszer 4 egyszer 6 óra. Nekem is ilyen volt, ha kelni kellett, akkor kelni kellett.. Munka miatt en is igy mértem, de ennyire nem lettek zavarosak. Nekem altalaban a 4oras kelesnel alacsonyabban voltak a hők, igy aztan nagyjából látszott mikor nem valos a meres a korábban keles miatt. (nálad ez sem igy van)

Első körben próbáld ki a szájban merest 3-5p-ig.

2017. aug. 20. 13:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Múlt honapban szájban mértem, ugyanilyen cikk-cakkos volt :/

De akkor áliitsak ébresztőt? Aztán én tuti visszaalszok ha ébresztőre kelek.

2017. aug. 20. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbálhatod. De nekem kb olyan volt h ovu elott 36.0-36.4kozt utana 36.5-37.2. Ha 3.50kor keltem akkor se ment alá es ha 7.20kor akkor se fele, mint ami jellemző volt.

Ha cikk-cakk akkor is szájba merjed. (vagy hüvelybe de az felesleges, de a könyvek igy írjak).

Neten vagy egy iras peldagorbekkel. Azt lattad? Ha nem megkeresem neked.

2017. aug. 20. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
2017. aug. 20. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nekem szájban nem jött be, mert éjszaka ittam meg nyitott szájjal aludtam, így hüvelyben mértem és nem lett cikk-cakkos. Ha eltérő időben ébredsz, akkor 1 óra eltérés 1 tized foknak felel meg kb. Érdemes lenne papírra vezetned és pirossal mellé csinálni egy korrigált görbét.
2017. aug. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!