Lombikosok! Van még esély, hogy a 2. napon osztódni kezdenek a megtermékenyített petesejtek?
Második napra sem kezdtek osztódni 😞
Három kezelésem alatt egyik megtermékenyített petesejtem sem indult osztódásnak. Genetikai vizsgálatra megyünk. Jobbat nem tudok. Nagyon el vagyunk keseredve.
05.08-án még nekem is kérdés és dilemma volt az egész. Tényleg létezik, hogy a megtermékenyítés után nem az első napon, hanem csak a masodikon indul el az osztodás, sőt, a harmadik napon behozta a lemaradást, azaz 1,5 nap alatt értük el azt a szintet amit normális esetben 3 nap alatt.
A 3 napon visszakaptam egy petesejtet és még a pocakomban tovább is osztodott úgy észhez tért a kis csibész, így két kis pöttöm növekszik a pocakomban.
Így utólag már én is azt mondom nem szabad feladni és hinni kell (tudom nagyon nehéz, azokban a napokban a síráson kívül én sem tettem mást)
Remélem a mi kis történetünk másnak is erőt ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!