Van itt olyan akinek sárgatest elégtelensége van?
Figyelt kérdés
Mik a tünetei? Higyan jöttél rá hogy ,,baj, , van?
Minden tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban!
2017. aug. 10. 10:00
1/7 anonim válasza:
Nekem az volt a terhesség elején. 5-6 hetes terhessen. Nekem barnás és rózsaszínes folyásom volt. A doki írt fel gyógyszert h pótolja ezt a hormont. Te terhes vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok terhes. Nekem csak szimplán vagy nincs ovum,vagy ha van is nem marad fent a hőm,cikk-cakkos a hőgörbém :(
2017. aug. 10. 12:00
3/7 anonim válasza:
Én is ugyan így voltam. Sokszor voltam ezzel orvosnál és fogamzásgátlót kaptam.
4/7 A kérdező kommentje:
De ha én szeretnék babát akkor így hogyan legyek terhes?? :O
2017. aug. 10. 17:50
5/7 anonim válasza:
Amelyik doki barmitis fogamzásgátloval akar megoldani attól menekülj!
Ilyenkor progeszteront szoktak adni, ha pedig peteérésed sincs clostit írnak fel altalában vérvétel után (3.és 21.napi)
De ne fogadj el fogamzásgálót az olyan,mint ganéra a légfrissítő!!
Menj el egy jo dokihoz. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :)
2017. aug. 10. 19:37
7/7 anonim válasza:
Ultrahanggal követte az orvosom a peteéresem,ovu után 7 nappal alacsony volt a progeszteron.Emiatt következő ciklusban amikor volt ovum utrogestant kellett használnom ovutól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!