Petevezeték átjárhatósági vizsgálat? Kinek mennyire volt fájdalmas?
Barátnőm pont a napokban volt vizsgálaton.
Katétert dugnak fel, az baromi kellemetlen, de nem rosszabb, mint az ultrahang. Neki mondjuk sétálnia kellett úgy, hogy kilógott belőle a cucc, az rosszabb.
A kontrasztanyag - neki így mondták - akkor fájdalmas nagyon, ha a "dugulást" ki tudja mosni a szervezetedből. Akkor baromi rossz. Egyébként - állítólag - fájdalommentes, barátnőm egy erősebb menzeszhez hasonlította. Mondjuk neki nem mosott ki semmit a kontrasztanyag, annyira el van záródva, így nem volt "teljes az élmény", hogy úgy mondjam.
A kateter felhelyezese egy erős de rövid mensi görcshoz hasonlítot nekem. A séta nekem kellemetlen sem volt, pedig egy emelettel mentünk lejjebb. Az egyik vezetom nem átjárható magát a vizsgálatot sem éreztem.
Nekem utána 1-2 órával fajt a hasam, de én extra hasfajos vagyok
nekem a fájdalommentes volt, mégis nagyon fájt. Nekem az fájt a legjobban, amikor felfújták azt a lufit, hányingerem lett, és attól féltem, hogy bekakilok, mert olyan székelési ingerem lett hirtelen.
pár percik emiatt hagytak pihenni, majd megnyugodtam és megcsinálták az átfújást, azt ne is éreztem, de nekem nem is volt elzárodva sehol sem.
Viszont amikor azt a lufit felfújták, na azt tényleg nehezen viseltem, de így visszagondolva azért kibírtam.
Hozzáteszem, előtte 2 db nospa forte és 2 db cataflam gyógyszert vettem be, mi lett volna nélkülük?
Viszont a teherbeesés miatt bármit megteszek, és a szülésnél azért biztos nem rosszabb, és a cél az végülis, szóval ez lebegett az én szemem előtt akkor és ez adott erőt azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!