Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Iszonyú fájdalom tüszőrepedésk...

Iszonyú fájdalom tüszőrepedéskor closti mellett?

Figyelt kérdés

Ez az első clostis hónapom. Szombat este lett pozitív az ovu teszt.

Szombat éjszaka óta fáj alul a bal petefészek környékén, de ma délelőtt olyan görcs jött rám, hogy nem bírtam felállni a wcről, kivert a hideg veríték, remegtem.

Fél óra múlva jobb lett, de bevettem egy panadolt is, hogy tudjak dolgozni.

Másnak is volt ennyire borzalmas görcse clostis kúrában? Holnap megyek az orvosomhoz, megnézi volt e ovum, akkor persze elmesélem neki.

2017. júl. 17. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 2. inszemnél volt ilyen, akkor én is clostit kaptam, egy tüszőm lett csak, az viszont bevérzett.

Emiatt voltak a nagy és borzasztóan fájdalmas görcsök, kb mintha vajúdtam volna.

Utána is napokig puffadtam, meg görcsölgettem, de végül 1-2 nap alatt elmúlt.

Azt mondta az orvos, hogy a bevérzett tüsző miatt volt a fájdalom.

Ha nem múlik el, akkor szerintem menj el orvoshoz.

2017. júl. 17. 12:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem elméletileg három is esélyes volt h megreped. Holnap mindenképp megyek mert megnézi hogy már megvolt e a tüszőrepedés.

Egyébként egy ilyen bevérzett tüszővel lehet próbálkozni vagy így teljesen felesleges (persze ha ez volt a probléma).

Nem tudom utólag majd mit lát belőle. De megnyugtató hogy nem velem van valami baj, hanem lehet mellékhatása is a clostinak.

2017. júl. 17. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Nekem megcsinálták az inszemet a bevérzett tüszővel is.

Követett a doki UH-gal, és az inszem napján megnézte, mondta, hogy megrepedt, de bevérzett,

és emiatt lehet görcsölni fogok, meg megkérdezte, eddig nem görcsöltem-e.

Ugyan nem volt a 2. inszem nem volt sikeres, de nem ez volt az oka. A több tüsző miatt is görcsölhetsz, én mindig megérzem az ovut, akkor is, ha egy tüsző reped, hát még ha 3!

2017. júl. 17. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3 clostis honapbol 2 volt ilyen. Abbol a mostani harmadiknál lett baba. Ülni sem tudtam, együttlenni is csak elotte valo nap az nap nem ment , fájt nagyon minden. :/ de hat igy is sikerült úgy nez ki.:)
2017. júl. 17. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam h most 1 repedt , masik ilyen hónapban 2
2017. júl. 17. 12:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor talán tényleg nincs probléma azon kívül, hogy eléggé fájdalmas (volt). Most alig fáj már.

Mi is szombaton voltunk együtt, tegnap este nem ment, meg azért még ma este belehúzunk hátha.

Köszönöm, megnyugtattatok!

2017. júl. 17. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első clostys hónapban nagyon rosszul voltam tüszőrepedéskos. Nekem a derekam akart leszakadni. A második hónapban nem éreztem semmit, azt hittem nem is történt meg a tüszőrepedés, de akkor fogant meg a kisfiúnk :)
2017. júl. 17. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Voltál dokinál?
2017. júl. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!