Hormon vizsgálatra kell mennem 4 labor vizsgálatot kért az orvosom! Mindegyik vizsgálatot külön külön kell fizetnem vagy egyben kerül 14 600 forintba?

Figyelt kérdés

2017. jún. 30. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem írod milyen hormon, nem írod melyik maganlabor. Miből találjuk ki? Van olyan hormon ami egymaga több tízezer Ft, de van pár száz forintos is.

Nézd meg az adott cég árlistáját és kiderül.

2017. jún. 30. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezted meg tőle?

Milyen vizsgálat ez hogy ilyen drága?

2017. jún. 30. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg összesen annyi
2017. jún. 30. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nemi hormonokat nézik?
2017. jún. 30. 22:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen nöi nemi hormont kérnek!és nem magánlaborba megyek de ezt nem fizeti a tb ezért kell nekem kifizetni!
2017. júl. 1. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit nem fizet a tb? Magánlaborba valóban nem.
2017. júl. 1. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Eddig én csak az amh hormonról hallottam, hogy tb nem finanszírozza. De miért nem írod le, hogy milyen hormonok és melyik intézmény? Az állami kórházaknak is van térítési szabályzata. Miért nem lehet normálisan feltenni egy kérdést? Tippelni te is tudsz. Mi meg segíteni, ha leírsz mindent. Nem idepötyögsz fél-fél mondatot...
2017. júl. 1. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Mivel a dokim nem mondta milyen hormonokat néznek igy nehéz lenne leirni !Nem esek teherbe és ezért kell a vizsgálat a menszeszem közben és után kell mennem!És itt csinálják Pakson a Gyógyászati központban!
2017. júl. 1. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Itt valami nem kerek. Beutalót nem kaptál? Lh, fsh, ösztrogén, tesztoszteron és a többi alap hormon tb alapon Tb-s beutalóval ingyenes.
2017. júl. 1. 16:34
 10/10 A kérdező kommentje:
nem kaptam csak azt irta le hogy melyik napokon kell mennem!Az elsö labor 3-10 nap között a második a 19 napon a harmadik a 21 napon és a negyedik a 23 napon kell!Csak a papirt kell mutatnom hogy mire jöttem és ennyi azt mondta a doki hogy ott a növérkék már tudják mit hogy kell csinálni!
2017. júl. 1. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!