Laparoszkópiás endometriózis műtét után nemi élet?
Figyelt kérdés
6 hetet kell elvileg várni a házasélettel, de előtte más módon sem lehet, behatolás nélkül? Vagy akár önkielégítés?2017. jún. 22. 14:13
1/6 anonim válasza:
Nekem volt, 2-3 napot vartunk.
Hozzateszem, hogy ez kulfoldon volt, nem mondtak semmit, es az exem nagyon akarta ...
szerencsere nem lett baj belole ...
2/6 A kérdező kommentje:
2-3 nap az nagyon kevés, én egy hetet voltam kórházban.
Most vagyok műtét utáni 3. héten és olyan 4. hétre gondoltam...de nem akarok bajt.
2017. jún. 22. 14:47
3/6 anonim válasza:
Itt kulfoldon masnap reggel mar mehettem haza ( 3 oras mutet volt, nem csak laparoszkopot hanem hiszteroszkopot is csinaltak).
4/6 A kérdező kommentje:
Nem semmi. Köszönöm válaszod!
2017. jún. 22. 15:01
5/6 anonim válasza:
A kerdesre nem valaszoltam, mivel nalad huvelyi behatolas nem volt, annyira nem ertem a 6 hetet, hisz ovszerrel fertozest sem kapsz el.
Kulfoldon dolgozok egyebkent nogyogyaszaton, nalunk nincs ez a 6 hetes dolog szules utan sem, ez valami magyar dolog.
6/6 A kérdező kommentje:
Nálam bélből metszettek, szigmabél, talán ez az oka.
2017. jún. 22. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!