Mitől késhet még a menszesz a babán kívűl?
Ma van 3. napja hogy késik. Ciklusaim 30-32. nap között szokott lenni. Nem szokott késni plusz minusz 1-2 nap maximum. Ez se nevezhető nagy késésnek, mert akár már holnap is megjöhet. Párommal fél éve próbálkozunk a bábával így a terhesség esélye sem kizárható. Ma reggeli 10es érzékenységű tesztem negativ lett. Annyi hogy nem teljesen a legelső vizeletből csináltam mert hajnalba kikellett mennem wcre. Hallottam sok esetről hogy a teszt sokáig nem mutatta ki a terhességet. Mindenképpen csinálni fogok 3-4 nap múlva újra egyet, legalább 1 hetes késés meg legyen.
Tüneteim nincsenek, még a szokásos menszi elötti mellduzzanat, feszülés sincsen, ami 10 éve amióta menstruálok mindig volt ez nagyon furcsa, hogy kicsit se érzem. Kevés krémes folyásom van, ami szintén szokott menszi elött. Néha érzek megjön érzést a hasamba illetve a bal petefészkemnél enyhe szurkálást és ugyan abba az oldalba a derekamnál is.
Alig 1 hónapja voltam dokinál csinált uh-ot és teljesen mindent rendben talált, szép nagy tüszőim is voltak abban a ciklusban. TSH is rendben.
Középidő környékén csináltam 4 napig ovu tesztet de mind negatív lett. Ugyan olyan tesztel mint az elöző ciklusomban ami volt pozitív szinte 2 nap is. Most is azokon a napokon teszteltem. Feltételezem hogy később ovulálhattam vagy talán most ovu nélküli ciklusom volt. Attól még meg kell jönnie ha nem lett volna peteérésem?
Ciszta miatt is késhet? Soha nem volt nekem, de az orvos ultrahangon biztos látta volna vagy 1 hónap alatt bármi változhatott?
Beteg nem vagyok, vagyis csak voltam felfázva amire Monural port ittam 1 alkalommal kb. 1 hete. Okozhat az is késést?
nem stresszelek, nem diétázok, mozgok sokat szóval ezek miatt nem késhet.
Hormonális okok miatt. A felfazasos gyógyszeres miatt viszont nem hiszem.
Ha később volt ovud, később fog megjönni. Legalábbis ha nem estél teherbe. (ha igen ;) még később)
Van olyan hogy akar a meleg a hideg is megzavarhatja a ciklust, de biztos te is olvastad, hogy akar lehet peteeres nélküli ciklusod is. (nekem nem hiszem hogy volt olyanom valaha is amig neztem)
Az ovuteszt is olyan h belefutottam h nekem sem volt pozitív mégis volt ovum ultrahang szerint. Amig nem jon meg en a helyedben kétnaponta tesztelnek. Ha pozitív akkor nyilván egyértelmű a dolog ha meg megjon akkor fel a fejjel. Kövi hónapban majd összejön.
Ne filoz varj meg egy hetet es tesztelj
Menj mozogj sportolj foglald el magad
Ma reggeli tesztem is negatív. :(
Hőm 36.8 igaz nem felkelés utáni, lehet így nem is mérvadó, hogy nem mértem mindennap.
Igyekszem nem filózni, csak idegfeszítő, hogy se baba se menszi. Kicsit aggódom is, hogy más gond lehet. :/ De nagyon remélem baba. :)
Utóbbi pár hónapba több antibiotikumot is szedtem, nem tudom, hogy késhet e attól. Illetve tegnap olvastam olyanról, hogy a C vitamin is késleltetheti, ami olyan furcsán hangzik. De én pont szedek 500 mg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!