Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez a görbe milyen betegségre...

Ez a görbe milyen betegségre utal?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el mérni a hőmet, ez a harmadik hónapom amit mérek.

Viszont ez a görbém egy katasztrófa! Eddig sem ment fel ovu után magasra a hő de azért látszott a változás.

Most 25ös ovu tesztet is használtam ami 9én volt a legerősebb de csak kb fele mint a kontrollcsík.

Egy ilyen görbénél milyen betegségek jöhetnek szóba? (Eddig 26-27 naposak voltak a ciklusaim, de múlt hónap 31 és a mostanit sem érzem kevesebbnek.)

[link]

2017. jún. 16. 10:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az ovu tesztre csak annyit mondanèk hogy az enyèmen szinte semmi se làtszott mègis terhes lettem szòval az szàmomra nem mèrvadò. A hőgörbèhez nem èrtek de majd jönnek az okosok. Nem hiszem hogy betegsegre kellene egyből gondolni de ha ugy èrzed baj van akkor javaslom hogy keresd fel a hazi orvosod teljes verkep pajzsmirigy működès vizsgalat ès nőgyògyàszod kèrd hogy hormonvizsgàlatra küldjön el. Ott jòesetben minden kiderül.
2017. jún. 16. 10:20
 2/14 anonim ***** válasza:
hogyan, hol, mivel méred a hődet?
2017. jún. 16. 10:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Digitális hőmérővel kb 5 percig szájban (kb 2 perc után csipog). Cseréltem ia benne elemet a héten azt hittem talán az nem jó, de azóta is alacsonyak az értékek.

Nőgyógyásznál még nem voltam ilyen gondok miatt csak évente az általános szűrésen mert nem régóta próbálkozunk. (Ez a 3. hónap)

Teljes vérképem nem rég volt, ott minden rendben, tsh-t is néztek de rendben volt (a pontos értékre nem emlékszem, otthon megnézem)

2017. jún. 16. 10:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem volt ovu, ennyi. Az előző kettőben volt? Mert önmagában nem kóros, ha egy-egy hónap így telik el.
2017. jún. 16. 10:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem az ovu teszt nem jött be.

Áprilisba uh-on nézte a doki a pé-met volt is kettő,kiváncsiságból vettem tesztet,sőt a drágábbat és semmit nem mutatott pedig 100% h pé-m volt.

2017. jún. 16. 10:56
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Gyermekàldasra tuti tipp a következő: a menstruàciò első napjatol szamitott 11. Napon majd a 14. Napon együtt lenni. Köztes napokon a ferfi nem ejakulàlhat!!!! Aktust befejezni ugy hogy a ferfi van felül. Majd vègül a nőnek 20 perc gyertya àllàs. Kb 20 perc kell ahhoz hogy a sperma àllaga teljesen folyòs legyen ès könnyen atjusson a mèhszàjon. Elèg furcsàn hangzik de ez nem vicc 2.5 èv probàlkozas utàn a nőgyògyàszom javasolta ezt a kis rituàlèt es làss csodàt első hònapban pozitìvat teszteltem! ;)
2017. jún. 16. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért egy érett petesejt sem árt! :-)
2017. jún. 16. 11:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze az a kulcs de sok esetben a mòdszerrel van a hiba. Mert jò eserben egy rendszeresen menstruàlő nőnek megèrik a petèje. Ès az ovulacios teszt nem 100%ig biztos. Ha minden hònapban az előbb leirtak alapjan cselekednek biztos vagyok benne hogy 3 hònapon belül 2 csìk lesz a teszten! ;) (az előző voltam)
2017. jún. 16. 11:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Az előző két hónapban nem teszteltem. A görbékből azt gondolom volt ovum. Leesett a hő utána feljebb ment mint az alaphőm de csak 2-3 tizeddel viszont majdnem vonalzó egyenes volt, nem ingadozott. Nyák is volt bőven. És mindkétszer 14. napon jött meg utána. Csak hosszabb lett az előző ciklus, de később is volt pé.
2017. jún. 16. 11:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Belefér, hogy olykor nem. A többi görbéd meg tudod mutatni?
2017. jún. 16. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!