Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen esély van rá, hogy 45...

Milyen esély van rá, hogy 45 évesen teherbe essek? Minden hónapban időre jött meg a menzeszem. Most késett 3 hetet elsőnek. Nagy fokú stressz okozhatja-e a késést?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%
orvosNÁL - nagy megrökönyödésemben és is elgépeltem :)
2017. jún. 16. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Ne okoskodj, még hülyének tűnsz!

A voltam orvosHOZ helyes, tájnyelvi, tiszántúli sajátosság.

2017. jún. 16. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Szövegíró vagyok, és azért fizetnek, hogy írjak. Nem okoskodom, de nagyon zavart.

Egyébiránt több más információt tartalmazott a válaszom, hasznos és szerintem megfontolandó dolgokat. 45 évesen már nem kellene totojázni, nekünk a teljes kivizsgálás 1 év volt, további egy év az elején, hogy csak próbálkoztunk, mert a természetre bíztuk magunkat. 29 évesen, nem 43!

Jelenleg inszeminációzunk, ami tovább 6 hónap, ha nem jön össze, akkor a lomikra a várolista, tudjuk milyen hosszú. ( DE ÖSSZEJÖN, ÉRZEM!)

Szóval 45 évesen arra is gondolni kell, hogy a kivizsgálás során esetleg végetér a zene, és volt nincs peteérés, kimerül a petefészek.

2017. jún. 16. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Kérni kell és megadatik! Kitartás! Menzesz elmaradása után is lehet peteérés, várandósság, mint sok példa mutatja. Ha minden működik, akkor meg lesz az eredmény. Spermavizsgálat szerintem sem egy nagy ördöngősség, ráadásul nem kell szúrni, vágni stb hozzá. Egyszerű, és képet ad, hogy esetleg kell-e külső támogatás!
2017. júl. 10. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!