Gabooc20 kérdése:
8 hetes terhes vagyok. Két napja erős görcsem voltak, majd nem sok barna folyás. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon hányingeres vagyok. Minden reggel (és nemcsak) iszonyat rosszul voltam. Kivétel nélkül minden nap. Két nappal a görcsök után ma elmúlt minden tünet. Teljesen jól vagyok. Holnap megyek a dokihoz addigis tudtok tapasztalatból írni valamit? Mit gondoltok? Nagyon aggódom. :( azt hozzáteszem, hogy erős felfázással küszködöm, és a hangulatom nagyon rossz, folyamatosan ideges vagyok aggódó típus vagyok. Szerintetek baj lehet a picivel?:(2017. jún. 5. 14:12
11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyenkor Prog.pótlás nélkül esélye sincs megmaradni a babának?:o:(
2017. jún. 8. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!