Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet a gond, méhen kívüli?

Mi lehet a gond, méhen kívüli?

Figyelt kérdés
Nem védekezünk a párommal már 1 éve ,de a baba nem akar jönni , viszont most kesik tobb mint 2 hete , terhességi tesztet nem csinaltam Tegnap bsrnas veres volt a tisztasagi betetem ma mar csak sárgás félek
2017. jún. 1. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Először is csinálj egy tesztet.

Egy év után érdemes orvoshoz (meddőségi szakember, nem sima nőgyógyász) fordulni.

Ha negatív a tesz, akkor menj nőgyógyászhoz.

2017. jún. 1. 10:36
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget:) .

Mêg egy kérdés , ha esetleg a teszt negatív , akkor a méhenkivüliséget kizàrhatjuk ?

Mindenképp nődokihoz fodulok , koszonom :)

2017. jún. 1. 10:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Ugyan nem vagyok orvos, de én úgy tudom, hogy igen. A méhenkívüli terhesség során is termelődik hcg. Ha két hete késik nem kell megvárni a reggeli vizeletet, akár most is tesztelhetsz.
2017. jún. 1. 10:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Ma mindenképp tesztelek , csak még vennem kell tesztet :)Koszonom remelem nincs gond :(
2017. jún. 1. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Majd írj, mi az eredmény. Tesztet gyógyszertárban, drogériában de hipermarketekben is kapsz.
2017. jún. 1. 10:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Írok mindenképp olyan fél2,2 körül :)
2017. jún. 1. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy méhenkívüli terhességed van??? Erős görcs, végbélbe sugárzó fájdalom vagy egyéb??? Eddig miért nem teszteltél? Ha terhes vagy és barnázol, már a dokinál kellene lenned. Pláne egy év után.
2017. jún. 1. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura, hogy 1 éve gyereket akarsz és 2 hétig nem tesztelsz. Ez nem olyan vicces, mert simán el lehet vetélni ennyi idő alatt akár barnázással is.
2017. jún. 1. 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nah mi lett?
2017. jún. 1. 14:20
 10/11 A kérdező kommentje:

Pozitiv lett a teszt , korházban voltam a doki jó helyen látta a babát , van szívhang és 6 hetes terhességnek felel meg .

Viszont rá van írva a papirra h fenyegető vetélés ..

Szerintetek meg maradhat a baba ?

2017. jún. 2. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!