Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Csak ovuláció napon lehet...

Csak ovuláció napon lehet teherbe esni, vagy petereskor is?

Figyelt kérdés
28-an voltunk együtt kétszer is, de ovulációm az 30-ra esik. Van esély a babára? Vagy ha 31-én este is együtt lennénk volna esély? Köszönöm előre is a válaszokat. 3-éve nem jön össze. Pedig minden vizsgálaton túl vagyunk.
2017. máj. 30. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A peteeres es az ovulacio ugyanazt jelenti.
2017. máj. 30. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
ovuláció=peteérés...
2017. máj. 31. 00:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, van esély előtte és utána is 3-4 napig, szóval a 28-a és a 31-e is jó dátumnak tűnik. Drukkolok, mi 6 évet vártunk!
2017. máj. 31. 00:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Ha 3 éve próbálkoztok, akkor azért alapvető fogalmakkal tisztában kéne lenni. (és ezt nem bántásból írom)
2017. máj. 31. 06:00
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

A válaszolóknak is illene tisztában lenni, ha már okoskodnak. ;)

Peteérés nem egyenlő az ovulációval.

Peteérés egy folyamat, ami a ciklus első napjával indul.

Az ovuláció pedig az a nap, amikor a peteérés végén az érett pete kiszabadul...

Igen, 3 nappal előtte (is) már jók lehettek.

Utána egy nappal annyira már nem, de soha nem tudhatod, ha elszámoltad...

2017. máj. 31. 07:17
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Így van, az ovu az, amikor az érett petesejt kiszabadul a tüszőből. Ide a rozsdás bökőt, hogy csak vmi mobil naptár mondta, hogy 30-a...
2017. máj. 31. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Mi is sokàig pròbàlkoztunk ès nőgyògyàszt vàltottam ő adott egy praktikàt. Az a lènyeg hogy a vàrhatò peteèrès előtt 3 nappal kell a fèrfinak ürìteni ès utàna màr az aktusig nem (kb a 3 napos spermiumok a legtermèkenyebbek). Ès amikor peteèrès van akkor együtt lenni ès az aktus utàn legalabb 20 perc gyertyaàllàs a nőnek. Igen mòkàs ez mert lezsibbadtam de èn tutira mentem 30 percet voltam gyertyàban. Erre azert van szüksèg mert ennyi idő alatt a sperma felhìgul es könnyebben àtjut a mèhszàjon. Nekünk ezzel a mòdszerrel elsőre összejött a baba. Ma màr 2ès fèl èves a kislànyom. Sok sikert remèlem összejön! ;)
2017. máj. 31. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!