Mit tehetnénk még? Nagyon elvagyok keseredve
Menjetek el meddőségi központba. Ott megcsinálnak minden vizsgálatot, pl petevezeték átjárhatósági vizsgálatot. Aztán inszeminációs és/vagy lombik. Én már a baba tervezésekor elmentem egy családtervező központba, ott kiderült, hogy PCOS vagyok, nem jó a peteérésem, alacsony volt a D vitamin szintem is. Ott csináltak petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, egyik oldalt zárva is volt, ami csak csak nagyobb nyomás hatására vált átjárhatóvá, volt 4 sikertelen inszeminációnk. Utána elmentünk a Budai Meddőségi Központba. Újabb kötelező vizsgálatok, kaptunk lombikra időpontot, de előtte még csináltattunk inszeminációt, ami sikeres lett, jövő héten lesz a császármetszésem, egy kisfiút és egy kislányt várok :)
Összesen 1,5 évbe került, de már az elején szakemberhez fordultunk. Örülök, hogy nem húztuk az erőt, mert akkor lehet még most sem lenne eredménye.
A BMC-t ajánlom, azon belül Dr Zeke Józsefet, mi magánrendelésre mentünk az első két alkalommal, úgy gorsabb volt bekerülni, mert egyébként kb 2 hónapot várhattunk volna az első időpontért az állami rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!