Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tehetnénk még? Nagyon...

Mit tehetnénk még? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve nem jön a baba és mostmár teljesen reménytvesztettek vagyunk :( Párommal voltunk spermavizsgálaton, kisfokú herevisszér tágulata van de a termékenységét nem befolyásolja, 25 millió jól mozognak teljesen rendben van. Én voltam 5.és 21. napi vérvételen az eredményeim jók lettek, mennem kell még ultrahangos peteérés vizsgàlatra és cukorterhelésre. Sajnos mostmár nagyon kétsegbe vagyok esve egyszerűen nem tudom elképzelni sem már, hogy gyerekünk lesz :'( A szívem szakad meg, úgy érzem képtelen vagyok rá.. :( 10 éve vagyunk együtt 4 évig megszakítással ( nem estem.teherbe akkor sem, bár lehet ügyes volt a párom ) 3 év alatt egyszer estem teherbe, kémiai terhesség volt, pàr nap késés pozi tesztek aztàn megjött. Tudnátok pár biztató szót mondani? Sorstársaimmal szívesen beszélgetnék.
2017. máj. 24. 19:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Menjetek el meddőségi központba. Ott megcsinálnak minden vizsgálatot, pl petevezeték átjárhatósági vizsgálatot. Aztán inszeminációs és/vagy lombik. Én már a baba tervezésekor elmentem egy családtervező központba, ott kiderült, hogy PCOS vagyok, nem jó a peteérésem, alacsony volt a D vitamin szintem is. Ott csináltak petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, egyik oldalt zárva is volt, ami csak csak nagyobb nyomás hatására vált átjárhatóvá, volt 4 sikertelen inszeminációnk. Utána elmentünk a Budai Meddőségi Központba. Újabb kötelező vizsgálatok, kaptunk lombikra időpontot, de előtte még csináltattunk inszeminációt, ami sikeres lett, jövő héten lesz a császármetszésem, egy kisfiút és egy kislányt várok :)

Összesen 1,5 évbe került, de már az elején szakemberhez fordultunk. Örülök, hogy nem húztuk az erőt, mert akkor lehet még most sem lenne eredménye.

A BMC-t ajánlom, azon belül Dr Zeke Józsefet, mi magánrendelésre mentünk az első két alkalommal, úgy gorsabb volt bekerülni, mert egyébként kb 2 hónapot várhattunk volna az első időpontért az állami rendszerben.

2017. máj. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!