Reyka kérdése:
Mi tévő legyek?
Nekem így sikerült teherbe esni (ha ez vígasztal valamennyire). Mondjuk tény és való, hogy nagyban lecsökkenti az esélyeket. Valahogy ki kéne deríteni, hogy miért van ez. Oké, hogy van aki beéri kevesebbel is, de azért kapcsolatban havi 1 alkalom édeskevés. Főleg, ha nincs más dolog, ami miatt ennyire huszadrangú a nemi életetek.
2017. máj. 11. 17:20
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet elöször is... Hát semmiféle oka nincs arra,hogy kevés legyen. Én sosem ellenkezem.. nem is szoktam nyaggatni hogy naaa valami. mert tudom, hogy azzal sem érek el sok mindent.. csak tényleg mondogatja hogy dejólenne ha.. meg hogy ő milyen lesz majd.. és akkor ilyenkor kicsit össze rándul a gyomrom és mondom magamba, hogy ennyi együttlétből írtó nagy mázlinak kell lenni.. nem azt mondom hogy havi egy a szokásos.. de már volt rá precedens. .de szerintem havi 5 az már igencsak jónak számít sajnos nálunk.. ezzel engem is elszomorít és ebből persze sokszor van vita... :S hogy ha nem értem meg Őt akkor keressek mást. stb. valami tipp? :/
csábítsd el, te tudod mire izgul fel (beöltözés, vagy ágyban mit szeret), aztán ha a vér a fejéből máshova megy, akkor pattanj rá :D
összejöhet persze egy alkalomból is, de akkor több idő.
mennyire sürget az idő?
amúgy egészséges? mert írod, hogy kíván, de nem megy - ez mit jelent? nem áll fel vagy nem tud elélvezni?
2017. máj. 11. 18:02
4/11 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.. köszönöm a válaszodat... nem beteg a párom.. semmilyen gondja nincsen :) kíván de egyszerűen nem érzi azt hogy hűű szexelni kell :) ennyi
de ha kíván az egyenlő azzal, hogy szexelni akar nem?!
azért gondoltam, hogy nem megy neki. azért nem is értem, ha kíván, akkor miért nem szexeltek?
2017. máj. 11. 18:07
6/11 A kérdező kommentje:
na hát igen... erre nem tudom én sem a válasz :) de semmilyen olyan problémája nincsen ami akadályozná :D
ha nincs gondja, akkor marad az, hogy elcsábítod, lehetőleg peteéréskor (de sztem ne mond neki, hogy az van, mert akkor teher lesz rajta)
2017. máj. 11. 18:10
8/11 A kérdező kommentje:
hát igen.. azt hiszem tényleg csak ezt tehetem. nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!
Nálunk is hasonló a helyet, de most vettem páromnak étrend kiegészítőt ami növeli a tesztoszteront. Persze csak ésszel.
Az növeli a vágyat és a spermiumoknak is jót tesz. Szerencsére belement mert rájött hogy változtatni kell.
Ti hány évesek vagytok? Mert 28 éves kor után ajánlott csak szedni, ha előbb van probléma akkor ajánlott felkeresni esetleg egy orvost.
Ez még csak a második hónapunk, de szerintem nem sikerült mert eddig 2x voltunk együtt és már túl vagyok a félidőn.
Végülis tényleg mindenki egy alkalomból lesz terhes.
27L 30F
2017. máj. 11. 19:09
ha csak havi egy lehetőséged van,akkor vegyél LH tesztet!
peteérés előtt 1 nappal lesz pozitív,akkor legyetek együtt,a spermiumok 3-4 napig életképesek.
2017. máj. 11. 23:45
Kapcsolódó kérdések: