Magas ösztraidol szint okozhat meddőséget?
Rettenet nehéz volt rákeresni a Google-ben erre: "magas ösztraidol szint meddőség".
Nyilván ha nem lenne ENNYIRE bonyolult dolog, és nem kellenének hozzá különleges képességek, te is megtetted volna, és akkor már órákkal ezelőtt megkaptad volna a választ. Mondjuk innen:
Hasonlóképpen javaslom, hogy írd be a Google-be, hogy "spermavizsgálat magánúton" + a város nevét, ahol éltek, és azonnal telefonálhaszt is nekik.
Akkor minek van ez az oldal ha nem kerdezhetek?
... komolyan mondom fertelem amit egyesek muvelnek... talán mert munkában voltam, mire hazaertem kaptam volna erdemleges valaszt
De sajna csalodtam.;) a masik h beirtam de a mi varosunkban semmi erdemlegeset nem ad ki. Csak a kórházat... szval mindegy.
Én kérek elnézest h a GyK-n kerdezni merészeltem. .. hmm.:)
Koszonom szepen. :)
Remelem megtaláljuk a problémát.
Akkor megemlitem az orvosomnak hátha tud adni beutalót. De úgy tudom az adhat , aki meddőséggel is foglalkozik. Szval bepróbálkozok nála. Koszi mégegyszer.:)
Pékimerulesem csak nincs mindig van 2-3 tuszom!
Mivel? H belinkelnek valamit? Bassz*s .. mi a ... nek van ez az oldal? Engem tapasztalat erdekel.. mert neten utána nezhetek én de 5 helyen 8 félét írnak. Én kérek elnezest mégegyszer..:) kedves utolsó válaszadó. Mellesleg minek kell OFFolni? Nincs jobb dolgod?
Hát ja! Gondolom nincs, akkor nem engem piszkálnál. Szánalmas ez az oldal ..az emberek 90% ilyen.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!