Pajzsmirigyes, HPV fertőzött terhes? Kérek egy kis drukkot. Hátha.
Sziasztok! Kezdem azzal, hogy van már egy 8 éves fiam, de egy éve szerettünk volna neki kis tesót. Abba hagytam a fogamzásgátló szedését. Sajnos ami utána következett azt nem kívánom senkinek. Vizesedtem, feldagadt a nyakam, remegett a kezem. Férjem kérésére csináltak egy pajzsmirigy kivizsgálást... Diagnózis: pajzsmirigy túlműködés. Napi 2 Methotyrin mellett már normálisnak mondható a vérvizsgálatom értéke fél év után. Idén is, mint minden évben!! elmentem rákszűrésre ahol sajnos P3-as lett az eredményem HPV vírus fertőzés miatt. Most kezdtem meg a 3. adag immunerősítő szedését, de közben
2017. április 4-én volt meg utoljára a menszim. Eddig késik jó 1 napot, de még ma sem jött meg, nagy görcseim voltak, de se híre se hamva. Holnap fogok tesztet venni. Érzéseim vannak, mindenféle.
Ki tudja?? Kérlek Titeket drukkoljatok csak 1 kicsit nagyon szeretnénk babát: Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!