Barátcserje kapszula szedése hozzájárult valakinek a teherbeeséshez? Tapasztalatokra lennék kíváncsi
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 10:21
1/7 anonim válasza:
nekem nem segített még a ciklus rendezésében sem.
Viszont leváltottam premensre( ez is barátcserjés), gyógyszertárban veszem, havi kb 3-4ezer ft.
Ez nekem már első hónapban hozott eredményt, ugyan babát sajnos még nem. De már az alső hónapban kevésbé görcsöltem mensi előtt, és rendeződött a ciklusom is jobban.
Baba miatt kivizsgálás a legjobb amit tehetsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi (kivizsgálás fojamatban van)
2017. máj. 5. 10:49
3/7 anonim válasza:
Nekem pont a Premens nem segített. Alacsony a hatóanyag tartalma. Vettem nagyobb dózisút, ez működik. Van peteérésem újra.
4/7 anonim válasza:
Nem, sőt!
Kitolta a ciklusom brutális módon. Két hét késés után írt a nőgyógyász Norcolutot, az is csak 8 nap után hozta meg a vérzésem, így 54 napos lett az a ciklus.
Progeszteronhiány miatt kezdtem szedni. De inkább hagytam a fenébe.
A teherbeesést inkább hátráltatta, hogy így olyan, mintha kimaradt volna egy peteérés. :(
Nem mindenkinek hat ugyanúgy.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó nekem egyszer a méhpempő csinált olyan ciklust, remélem ezzel a barátcserjével sikerrel járok, de ha esetleg nem akkor is mondhatom hogy legalább megpróbáltam, egyik barátnőm első barátcserjés honapban teherbeesett, reméltem hogy lesz még hozzá hasonló válaszoló...
2017. máj. 5. 12:34
6/7 anonim válasza:
Szia. Nekem rendezte a ciklusomat. Fogamzasgatlot szedtem es miutan abbahagytam 40 napos ciklusaim lettek. Fogigatlo elott 29 naposak voltak.Elkezdtem szedni es mar masodik honapban ujra megjott 29.napra es a peteresemet is ereztem. Nekem bejott. Normalisan mukodo ciklusra viszont nem ajanlatos.
7/7 anonim válasza:
Èn harmadik hónapja eszek baràtcserjét, pontosan menzeszelek, nem késik nem jön hamarabb, a menzesz előtt nincs görcs, nincs derékfájas, a melleim VÉgre nem fájnak, menzesz után nem barnázok. Nekem teljesen bevàlt, akinek problémàja annak biztos segit, de akinek nemcsak szedi mert más is szedi biztos árt hiába gyógynövény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!