Május 4.re nem várom és ez lesz az 5.próbálkozós hónapunk.Már kezd elfogyni a türelmem.Októberben 6 hetesen elvetéltem.Az a baba 3 hónap próbálkozás után összejött.Van valaki aki vetélés után teherbe esett viszonylag hamar?
2017. ápr. 25. 09:46
1/9 anonim válasza:
Kezd elfogyni a turelmed?! Es mi lesz, ha tiz evig semmi? Beugrasz a Dunaba?
2017. ápr. 25. 09:54
2/9 anonim válasza:
Pfffj, 1-es! Te aztán képes vagy lelket önteni a kérdezőbe, látom! Egy kicsit több empátiával te is boldogabb lennél és a környezeted is.
Kérdező! Sajnálom a vetélésed. Én már anyuka vagyok, nem járok ebben a cipőben, de pár évvel ezelőtt volt egy magzatelhalásom, művi úton befejezték, és utána mindkét gyermekemmel elsőre teherbe estem. Bár ott eltelt egy hosszabb idő a missed ab és a kisfiam között. De a sógornőm 4x vetélt el, minden egyes vetélés után azonnal teherbe is esett (mint kiderült, náluk genetikai probléma volt), szval jöhet nálatok is hamar a baba. A kivizsgálásuk után nem sokkal újra terhes lett, és egészséges kislányt hozott a világra. Kitartás!
2017. ápr. 25. 10:06
3/9 anonim válasza:
6 éve próbálkozunk. Ebből 2 éve lombikkal. A 3. lombikunk sikerült, ikerterhesség lett, de a 20. héten méhnyakelégtelenség miatt elvesztettük őket...
Lassan újrakezdünk mindent. Nem szeretnénk még hónapokat várni, mert így is hosszú évek állnak mögöttünk. Amint lehet, megyünk újra beültetésre.
2017. ápr. 25. 10:30
4/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszolonak:nyilván nem szó szerint értettem....a többieknek köszönöm! A 3.válaszolónak:sajnálom,kívánom hogy sikerüljön a baba.Nekem van már egy 17 éves fiam,de a páromnak nincs még,és korban lassan kimegyünk az időből.
2017. ápr. 25. 11:23
5/9 anonim válasza:
4 éve szeretnék teherbe esni. Sajnos ez a hónap sem sikerült, de nem adjuk fel, még rengeteg a lehetőség :)
2017. ápr. 25. 15:55
6/9 A kérdező kommentje:
😣😧😮Sajnálom! 😕
2017. ápr. 25. 19:38
7/9 anonim válasza:
1,5 éve próbálkozunk, pajzsmirigy alulműködés, inzulinrezisztencia eddig a diagnózis és hogy emiatt nincs peteérés, további vizsgálatra még nem küldött az endokrinológusom. :(
2017. ápr. 26. 10:32
8/9 anonim válasza:
Masfel eve, nalunk a "katonak"kevesen vannak es nagyon lassuak, jelenleg ezt kezeltetjuk...aztan bizunk a mihamarabbi sikerben!nektek is ezt kivanom!
2017. ápr. 26. 13:17
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!Szurkolok nektek azért!Bízzunk a mai orvos tudományban! A közösségi oldalon csináltam egy csoportot Akik babát szeretnének névvel,ha valakinek van kedve csatlakozzon. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!