Kinek sikerült a második inszemináció? A többi lent
Siker szempontjából én ne legyek mérvadó, mert nekünk egyik inszem sem sikerült; de annyi biztos, hogy nincs semmi különbség -ha csak nem azért nem sikerült, mert nem jól reagáltál a hormonokra; akkor kapsz másfajtát.
Egy új esélyt jelent, amibe bele kell kapaszkodni- ennyi.
Nekem most volt az első, és úgy néz ki sikerült :)
Én azt olvastam, hogy statisztikailag a 3.-4. szokott sikeres lenni, de az első ritkán. Ne add fel!
Ja, és én irkáltam neked az előző fórumodba.
Nagyon rágörcsölsz, nem tesz jót! Tudom, nehéz, de vigasztaljon az, hogy azért az első inszemmel is valami elindult, csak megszakadt.... ergo, meg tudsz foganni! Fel a fejjel, nem kattogj mindig ezen! :)
Kedves második:
Igen, lehet nagyon rajta vagyok/vagyunk aranyos vagy, hogy tartod a lelket bennem hát minden hónap új esély
Ezt tőlem kérdezed, az első inszemestől?
Igen, szépen erősödik, holnap van a nem várt napja, holnap elmegyek vv-re, mert azért már én is becsavarodok :)
Sziasztok lányok!
Kellemes ünnepeket, remélem valaki olvasni fogja, kicsit szégyellem magam mert szomorúságomban nem is írtam, elkeseredtem nagyon.
De viszont tegnap volt egy megérzésem, ma du csináltam egy tesztetés halvány pozi és ilyen lehet? Reménykedjek? Köszönöm ha írtok
Szia!
Mi van veled azóta?
Nekem sajnos csak kémiai terhességem lett az első inszemmel.
Múlt héten volt a második (nem mellesleg szerintem már későn)...
Szia! Sajnálom nagyon, nekem elindult valami de nem sikerült...
Ami a legszebb az egészban, hogy lett egy jobb o. Cisztám ami miatt meg sem jött mé.így sem stimuláció sem inszem.
El vagyok keseredve nagyon.. juniban megyünk magándokihoz.addig várok plusz ez még cdak konzultáció, ami azt jelenti, hogy kb 2hónap még.
Nagyon rossz érzés, nem haladok semmire. Egyébként meg hátha neked összejött és gratulálhatok, mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!