Ovestint irtak fel nekem ösztrogén termelésre! Egy ciklusban mikor kell szedni? Mert clostit is kell szednem
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 14:14
1/5 anonim válasza:
Orvos nem mondta? Vagy a gyógyszerész? Mi ezt honnan tudjuk? Gyógyszer-tájékoztatót olvastad? Tudod, az olvasás hatalmas képesség. [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Na ne mond! Ha te se tudod meg ilyen stilusban tudsz csak hozzászolni akkor minek irsz?
Azokra gondoltam h irjanak akik már szedték!
Egyébként mondta a doki, de mindenhol azt olvastam h mások máshogy szedik, ezért tettem egy probàt hátha tudnak tanácsot adni
2017. ápr. 10. 16:25
3/5 anonim válasza:
Nem másokra kell hallgatni, hanem arra amit az orvos/gyógyszerész mond, mert ilyenkor jönnek azok az esetek, hogy nem szedte normálisan mert valami hülye ezt meg azt mondta és bekövetkezik a baj. Ezek gyógyszerek, amit a testedben változást idéznek elő, nem másokat kell megkérdezni, hanem az orvossal történő egyeztetés tükrében szedni!
4/5 anonim válasza:
Nekem is ezt javasolták mivel korai petefészek kiemrülésem van ami annyit jelent hogy az ösztrogén szintem eggyel kevesebb mint a minimális.
99-től jó, nekem meg 98-van .
A többi adatom teljesen jó.
Nekem SEM mondott a nőgyógyász semmit ennek a krémnek az adagolásáról vagy a mellékhatásairól Nagyokosok, 18 ezerért sem szóval én még azon is meg voltam lepődve hogy egy hüvelyszárazságra való enyhe ösztrogén krémmel lehet petesejteket érlelni....??
5/5 L1lla válasza:
Hát kedves 4-es, annyira "enyhe", hogy nekem egyetlen használat után 2 alkalommal - fél év különbséggel - két napon belül meghozta a már elmaradt vérzésemet! 52 éves vagyok, nem szeretnék hormonkezelést, főleg miután elolvastam a betegtájékoztatót, ahol azt írják, növeli a méhrák esélyét. Basszus, azért használjak egy hormontartalmú szert, hogy jobb legyen a szex (amit egyébként normál síkosítóval is el tudok érni) - közben meg méhrákot kapok tőle! Normális ez? Anyám méhrákban halt meg, naná, hogy félek tőle, és ezt a nőgyógyász is tudta, aki felírta ezt a "remek" szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!