Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pár szál szőr állon bimbó...

Pár szál szőr állon bimbó körül összefügghet teherbeesési problémákkal?

Figyelt kérdés
Konkréttabban állon 2-3 szál, bimbó körül szintúgy 2-3 szál, állítólag a hormoneredményem majdnem jó, (pco kizárva)

2017. ápr. 6. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2 lányom van, mindkettő könnyen megfogant és természetes úton született. Kamaszkorom óta van pár szőrszál a bimbóim körül. Szoptatás és terhesség alatt nem húzogattam ki.
2017. ápr. 6. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Csatlakozom az elsőhöz, annyi különbséggel, hogy nekem egy lányom és egy fiam van. Szóval szerintem nincs összefüggés.
2017. ápr. 6. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Nekem több is van a mellbimbó környékén, ~5-5 (máshol nincs és az egyéb szőrzetem se erős, csak normál) és elsőre összejött a lányom, nincs hormongondom.
2017. ápr. 6. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Kozmetikus vagyok. 10-ből 9 nőnek van pár erősebb szőr az állán,meg a mellbimbója,két melle közötti területen
2017. ápr. 7. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van es kisbabat varok. :) ha nem viking szakállad van meg prémes mellkasod akkor nemhinnem hogy lenne jelentősége.

Nekem a kezem szőrös es állandóan emiatt mondta ram mindenki hogy biztos pco-s vagyok, pedig csak igy születtem.

2017. ápr. 7. 08:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam :-) azt hittem csak nekem van ilyen!
2017. ápr. 7. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak, a lányom elsőre összejött mégis. Nem hiszem, hogy lenne összefüggés, ilyen típus vagyok és kész.
2017. ápr. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!