Férjen ultimátumot adott :nem sikerül teherbersnem?
Undorító egy ember mondhatom. Ennyit jelent neki a jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Ilyet egy ilyen problémánál egyszerűen még csak nem is gondolhat valaki, de hogy még a képedbe is mondja, ritka nagy féreg, már bocsi.
Mi 5 éve nem védekezünk, semmi következménye. Nekem elég hamar megmondta a dokim, hogy nem lehet gyerekem, akkor átbeszéltük a továbbiakat. 1 dolog volt biztos akkor is, és azóta is: nem kell gyerek a kettőnk boldogságához, mert egyszerűen azok vagyunk. Ha esetleg mégis lesz akkor nagyon fogunk neki örülni, ha nem akkor elfogadjuk. Egyébként 2 éve a férjemet is vizsgálták, és nála is vannak gondok. Kb 5% az esélye a megtermékenyítésre egy egyébként termékeny nőnél, szóval nálam gyakorlatilag nulla. Mégis, soha nem volt kérdés, hogy szeretjük-e egymást és együtt maradunk e. Nekünk ez természetes. A szerelmünk, és a boldogságunk nem egy gyerektől függ.
Én a helyedben megmondtam volna még akkor a pasinak, hogy ne várjon, adja be a válást most azonnal. Ilyen embertől aki így kezeli a problémáit én nem akarnék SEMMIT! Nem hogy gyereket...
Ezen túl majd mindent így fog megoldani? Mindenért azzal fog zsarolni, hogy elhagy? Szánalmas.
Ismerős házaspár volt így. Évekig várták a babát, rengeteget jártak orvoshoz. Azt nem tudom, pontosan milyen vizsgálatok vagy problémák voltak, ennyire részletesen nem ismerem a történetüket.
Aztán elváltak, azóta mind a kettőjüknek van gyereke az új párjával.
Szia!
Mi a párommal 14 éve vagyunk együtt(kevesebb mint két hét múlva férjem lesz) de én soha a büdős életbe nem mondanék neki ilyet amit te férjed mondott neked.Mi az,hogy ő ad neked ultimátumot??
Nálunk a párommal van gond meddő.Neki soha nem lehet gyereke.Estleg sperma donorral.
Most fogjuk elindítani az örökbefogadást
Én nem maradnék ilyen személlyel.Egy nőnek fájó pont főleg attól a személytől akit igazán szeret de azért akkor se kell ilyet mondani semilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!