Aki clostilbegytet szedett mik a tapasztalatok és kinek miért irták fel?
Figyelt kérdés
Az én történetem: 1 év próbálkozás után derült ki hogy el van mindkét petevezetékem záródva meg műtöttek szeptemberben és decemberben terhes lettem. 5 hetesen ki nyílt a méh szájam és el ment a baba. :((( Most fogok éves vizsgálatra és fél éves kontrollra menni a műtét óta és fel íratnám ezt a gyógyszert ha az orvososm is úgy gondolja hogy segítene. Több ismerősömnek is segített a baba össze hozásában, viszont olvastam sok negatív véleményeket is róla.2017. márc. 26. 19:42
1/4 anonim válasza:
Csak akkor segít a Closty, ha azért nem esik teherbe az illető, mert nincs, vagy gyenge a peteérése. Nálam utóbbi áll fenn, másodszor estem teherbe első Clostys hónapban, így én nem tudok róla rosszat mondani. Kellemetlen mellékhatásokat sem tapasztaltam.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen hallottam róla hogy akinek nincs peteérés abban tud segíteni. Én azért gondoltam hogy segíthet nekem is mert a jobb oldalam sajnos nem tudták meg nyitni igy én csak a bal oldalamból lehetek terhes. Köszönöm szépen a válaszod. :-)
2017. márc. 26. 21:15
3/4 anonim válasza:
Szedtem.Összesen 11x.Nélküle nincs is peteérésem.Nehezen de segített,3.babánkat várjuk 😍
4/4 A kérdező kommentje:
De jó ilyen pozitív dolgokat olvasni ezzel kapcsolatban, gratulálok a babákhoz! :-)
Remélem nálunk is segíteni fog ha ez a hónap sem lett sikeres....de még reménykedem, mindaddig amíg nem jön meg. :-)
2017. márc. 27. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!