Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Closty okozhatja hogy kétszer...

Closty okozhatja hogy kétszer jött meg?

Figyelt kérdés
három hónapig szedtem clostyt, most 13-án megjött, tehát nem lettem terhes. Tartott 18-áig. Most clostymentes hónap van. Ma megint megjött - ez a ciklusom 12. napja. És most nagyon görcsölök is. Mi lehet? Orvoshoz hétfőn tudok menni.
2017. márc. 24. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia nemhiszem h attol van. Vagy nemis tudom. Progeszteront nem kellett szedned?:/

Hetfon kiderul sztem!:/ megirod mi volt? En is szedek 2.hónapja!

A tajekoztatoban nincs ez felsorolva mellekhataskent? En nem néztem

2017. márc. 24. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy ovulációs vérzés volt, mert csak egy napig tartott (pontosabban kb. 8-9 óra hosszat). Viszont akkor lecsúsztunk róla, mert azt hittem megjött, és nem voltunk együtt :( Még nem volt ilyenem sosem, nem tudtam mi ez. Mindegy, hétfőn a doki majd megmondja mi volt ez. Majd írok.
2017. márc. 26. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hat sztem ahhoz sok h ovu verzes legyen..
2017. márc. 26. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azt mondta, hogy szerinte is ovulációs vérzés volt, és van akinél ez pár csepp, van akinél rendesen olyan, mint egy menstruáció egy napig. Hát nekem még sosem volt ilyen, de így legalább megnyugodtam, hogy nem borultak fel teljesen a hormonjaim. Megnézett ultrahanggal is, semmi ciszta, minden ok. Felírta az újabb adag clostykat. Bízom benne, hogy az már nem kell majd...
2017. márc. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!