Akinek a closti sem váltott ki peteérést, mit kapott?
T3, T4 felső harmadban van, TSH értkelhetetlen, mivel T3-at szedek, ami lenullázza. Prolaktinra Norprolacot szedek, IR nagyon enyhe, de azért tartom 150-160 gramm szénhidrát-diétát. 0 perces inzulin 4 körül van, 120 perces 30 körüli, a 60-ra nem emlékszem fejből, de az is csak minimálisan magasabb. A cukor nem esik vissza a 0 perces alá, szépen emelkedik, majd csökken.
Napi 30 km-t kerékpározom, 165 cm vagyok és 54 kg.
Az alábbi hormonok lettek többször is ellenőrizve:
LH, FSH, prolaktin, PEG prolaktin, ösztradiol, kortizol, TSH, T3, T4, SHGB, tesztoszteron, DHEA, DHEA-S, androsztendion, terheléses cukor és inzulin, hGH, ACTH, AMH.
Csak tippelgetek, de lehet, hogy sok a napi 30 km kerékpározás. Nekem is van ismerősöm, akinek a rendszeres edzés és diéta borította meg az addig 38 napos ciklusát.
Egyébként ilyenkor szokott jönni a Closty+tüszőérlelő szuri (pl. Merional)+ repesztő (pl. Ovitrelle). Nekem ez volt négy sikerlelen Clostys hónap és a lapar műtét után. Mondjuk nekem volt peteérés Closty mellett, csak baba nem lett. Aztán szurival már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!