Mit gondoltok? Rossz kapcsolat és baba?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok véleményekre és tapasztalatokra azzal a dologgal kapcsolatban, hogy vajon befolyásolhatja e egy rossz befásult házasság azt, hogy nem jön a baba? Nem egy olyan sztorit hallottam, hogy amint véget ért a rossz házasság új kapcsolatban pikpak jött a gyerek is. Szerintetek?2017. márc. 20. 21:11
1/5 anonim válasza:
Rossz kapcsolatba miért akar bárki is babát?
2/5 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok, 12 éves kapcsolatomnak nemrég lett vége, 3 évig próbálkoztunk a babával, mindenféle kivizsgáláson túlestünk, semmi probléma nem volt. Nem akartam ezt így elrészletezni és leírni az életem, de valószínűleg ha nem teszem akkor csak ilyen válaszokat fogok kapni de nyílván nekem is ez lenne a kérdésem elsőre olvasva.
2017. márc. 20. 21:38
3/5 anonim válasza:
Igen, tobb ilyet is hallottam.
Nem illettetek ossze, es ezt a termeszet hamarabb tudta, mint ti.
4/5 anonim válasza:
9 éves kapcsolatom volt amiben 2 szer vetéltem el, borzalmas volt viszont rájöttem, hogy nem illünk össze. Nagyon sokáig próbálkoztunk a babával és mikor másodjára is elment valahogy úgy éreztem nekünk nem kell együtt lennünk. Megjsmertem valakit és ahogy írtad semmi próbálkozás és még védekeztünk is pikpak összejött a pici, most 14 hetes és minden rendben van vele. Az előző babákkal 10. Héten elvetéltem, így azon a számomra kritikus 10. Héten túl vagyunk :)
5/5 anonim válasza:
inkább a leendő gyerek jelezze a rossz kapcsolatot, mint hogy megszülessen és szétmenjetek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!