10. dpo negativ teszt, egyaltalan nincs mar remény?
Legyszives ne hurrogjatok le.
10es teszt
Van egy facellem még meg egy masik one step tizes.
Nem az a kedves, aki a butasagea buzdit, hogy "huu tesztelj te is minden nap esz nelkul, megy a drukk, kuldom a drukkot!!" Hanem aki abban segit, hogyan esszeru alkalmazni egy terhessegi tesztet.
Nem muszaj megfogadni, de minden nap van olyan aki ilyen pokoli koran tesztel es szomoru hogy negativ. Ebben kellene egymast megakadalyozni, nem buzditani a butasagra.
Felnottek vagytok, anyukak akartok lenni, kicsit muszaj felismerni, hogy nem mindig az akar jot, aki az ostobasaghoz tapsikol, hogy "en is ezt csinaltam hihi" hanem aki elmondja, hogy csinald jol!
Az utolso valaszolonak:👍 Igy igaz.
De itt a jozan esz masok szerint rosszindulat.
Tudod nem a mondandótokkal van a probléma. Hanem ahogy kifejezitek magatokat. Sosem gondoltam h en majd ilyen koran tesztelek de mar nagyon sok ideje probalkozunk. Kezdek megijedni..
Nem lehett vna pl igy?
Szia szerintem nagyon korai vard ki a nemvart napjat ENNYI! Sztem ne lepodjetek meg ha lepontozlak benneteket. Hogy vehetnék valamit jó tanácsnak és jó indulatna ha ìgy leolt mindenki ? Kérlek.. sztem hagyjuk. Görgessetek tovább. Majd hetfon tesztelek.;)
A kemiai terhesseget nem tartja meg semmi, azert kemiai, az el fog menni es kesz.
A progeszteron csak azt a terhesseget tartja meg, amelyiknel az anya szervezeteben progeszteron hiany van!
Nigyogyaszom mondta, minden no eleteben legalabb egyszer produkal kemiai terhesseget, es ha nem tesztelgetnenek ertelmetlenul (tobbet kozott emiatt nem ajanlott nem kivarni az elmaradt verzest!) akkor nem okoznanak maguknak fajdalmas pillanatokat feleslegesen.
Es nem jol tudod, a nok kicsi szazalekanak lesz pozitiv a tesztcsik mensi elmaradasa elott, ennek is tenyszeru, biologiai oka van: menstruacio elmaradasanak idejere lesz annyi hcg a testben, hogy a papircsik reagense erzekelje.
Kivetel: ha valakinek kozepidonel korabban volt peteerese es maga a sikeres aktus is.
A 10. dpo (vagy 9., plane) keves. Van, akinel kimutatja de ritka.
Minden nő produkál, persze, kivéve, aki meddő. Nekem kémiaim sem volt soha pl.
Van egy statisztika, aszerint a terhességgel végződő tesztelők több mint 50%-ánál már 10 dpo-n pozitív a teszt. A 7. naptól elkezd termelődni, ezért mutathatja ki korábban az érzékeny teszt.
Nekem is volt ilyen marhaokos orvosom, aki feleslegesnek tartotta a korai tesztelést. Progeszteronhiánynál épp csak soha nem lenne anyuka a nő, ha emiatt nem marad meg a babája, mert mire 14. nap tesztelne élesben, mindegy lenne. Lepontozhatsz, akkor is így van. Megint más, akinek csak annyira alacsony a progija, hogy 5-6 hetesen barnázgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!