Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy olyan kérdéssel fordulnék...

Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy párommal már 1 éve próbálkozunk, és sajnos nem akar összejönni a picur. Valakinél volt már ilyenre példa? Többi lent

Figyelt kérdés
Voltam hormon vérvételen és megjött ma az eredmény, de sajnos az sztk-s nőgyógyász csak 23. án rendel a leghamarabb. Az leleten 1 olyan dolog van, ami csillagos, mégpedig a 3. napi vérvételnél a progeszteron: 0,65 és a megfelelő érték az 1,2 - 15,9 ig jó úgyhogy nekem nagyon alacsony sajnos. A többi értékem rendben van és a 21. napi progeszteronom is jó. Mennyiben befolyásolja ez a 0,65 ös érték a teherbeesést? Nagyon stresszelős típus vagyok, így nem tudok addig várni amíg eljutok az orvoshoz. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Páromat is megvizsgálták, nála minden rendben.
2017. márc. 14. 14:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!! Már nagyon megijedtem, mert mindenki azt mondta, hogy 30-40 körül kéne lennie. Az a rossz, hogy 1 hét múlva tudok csak menni a dokihoz és addig az ember az internetre van utalva.
2017. márc. 15. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!