Hycosy után milyen volt a menstruáció?

Figyelt kérdés
Ugyanakkor jött meg? PMS tünetek? Még 5-6 nap van addig, és enyhe feszülést érzek odabent.

2017. márc. 11. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
bocsi hogy off-olok, de milyen volt a hycosy? most fogok menni erre hó végén, a magánrendelésén fogja megcsinálni a doki. az hittem ezt kórházban csinálják. furi lesz. kicsit félek. párom mindenképp elkísér. Neked mit javasolt a doki hogy már az nap vagy az azutáni napokon legyeket együtt? Nekem azt mondta ha elmúlt a mensim utána csinálja meg és javasolt már min. másnap együtt lenni, mert ha netán elzáródás van akkor van olyan hogy vissza elzáródhat.
2017. márc. 11. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem abszolút pozitív volt. Külföldi leírásokban hirdetik, hogy utána lehet dolgozni (könnyű munkát), és erre koncentráltam. 30 perc kellemetlen. Ebből amikor nyomja a folyadékot, összesen 3 perc, vagy ha elzáródás van, próbálkozik, az tényleg rossz, de ahogy jön a görcs/feszülés, úgy el is múlik, pedig az egyik nem átjárható. Egy fájdalomcsillapítót kellett előtte bevenni úgy időzítve, hogy mire csinálják, addigra hasson. A normál nőgyógyász vizsgálatoknál kicsit "véresebb", de egy tisztasági betét elég volt. Az orvos 3 napig eltiltott a házasélettől, meleg fürdő, vízben üldögélés, nehogy fertőzést/gyulladást kapjak. A 3. napon távozott egy nagy barna cucc, mintha a mensi vége lenne. 4. napon voltunk együtt óvatosan. Ha van peteérésed (nekem nincs), akkor lehet, hogy megengedhető a korábbi együttlét, mástól is azt hallottam. Ne izgulj, és próbálj a vizsgálat közben lazítani, vagy figyelj közben a légzésedre.
2017. márc. 11. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Hycosym volt de idöben megjött ès ugyanojan volt mint màskor.
2017. márc. 11. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Köszi a választ! nekem van peteérésem, igazából minden eredményem eddig jó lett már csak ez van hátra és remélem ez majd meghozza a várva várt sikert, mert nagyon félek hogy ha nem átjárható akkor a lombik marad csak...
2017. márc. 12. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nos, tényleg ugyanúgy jött meg, mint korábban, semmivel se másabb.
2017. márc. 18. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!