Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tegnap együtt voltunk, aztán...

Tegnap együtt voltunk, aztán holnap délután tudunk, de ugy tunik ma pozi az ovutesztem, nem tudom eldönteni pozi-e?

Figyelt kérdés
este töltök fel róla képet, mert az én telefonomon most nem jó a kamera, remélem tudtok majd segíteni, h pozitív-e, ha netán ma van lh csúcs, akkor holnap hajnalban reped a tüsző, ha reped, későn lesz a délutáni együttlét (17óra körül) ? tegnap éjszaka együtt voltunk, talán abból összejön? nem tudom mi legyen ma nagyon későn ér haza a párom így nem tudunk együtt lenni. tegnap 20.5 mmes tüszőt mért dokim,lehet h így ez a hónap kilesz lőve? 7 hónapja probálkozunk, abból 2 hónapja clostival, de most van először normális tüszőm és folyásom meg petefészek szurkálás. duphastont kaptam, tuszőrepesztőt nem. ez a 15.ciklusnap

2017. márc. 7. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvileg összejöhet a bébi. Mire felérnek a krapekok a méhedben, az idő...

Readásul 48-72 óráig élnek ott bent. Vagyis megérhetik bőven a tüszőrepedést. :)

De a du-i együttléttel sem tesztek rosszat nyilván. :-)

2017. márc. 7. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Na mondj toltom a tesztet.:)
2017. márc. 7. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Kozben latom irtal. Koszi :) ebben nem voltam biztos.:)

Itt a mai tesztem egyik delelotti masik esti

[link]

2017. márc. 7. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Hááát... nekem sokkal erősebb volt a teszt csík a kontrollnál,amikor lh csúcs volt.

De az ovu tesztet úgy érdemes csinálni,hogy minden nap. És ha ezek voltak a legerősebbek, akkor nyilván volt ovu.

2017. márc. 8. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Mindig tobb napig nezem. Ma extra pozi erosebb joval a tesztcsíkom a kontrollnál. Szinte azonnal kijött ! Ovufájdalmam volt orakig elvileg holnap tuszorepedesem lesz. Duphatsont kell szednem holnaptól! A 17.ciklusnapomtól.:) remlem minden siman megy

Ma is egyutt voltunk.:)

2017. márc. 8. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Amugy 20as erossegu teszt
2017. márc. 8. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!