Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS-s lehetek ha csak a az...

PCOS-s lehetek ha csak a az arcom pattanásos, zsíros?

Figyelt kérdés

Ezek közül a tünetek közül csak a pattanás igaz, minden más rendben van, kivizsgáltak.

1. Rendszertelen vagy hiányzó menzesz NEM

2. Rendszertelen vagy hiányzó peteérés NEM

3. Sok kis ciszta a petefészekben NEM

4. Aknés, pattanásos bőr IGEN

5. Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy látens diabétesz NEM

6. Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen (hirsutizmus) NEM

7. Hajhullás, esetleg kopaszosodás NEM

8. Súlyproblémák, elhízás NEM

A bőröm tini korom óta problémás, 30 éves vagyok és 3 éve nem esek teherbe. A fenti dolgok már mind ki lettek vizsgálva. Kérdem én ha csak pattanásaim vannak és zsíros az arcbőröm attól még lehet hogy PCOS?

2017. márc. 4. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan ilyen vagyok 29 évesen, 2 gyerek sikerült elsőre
2017. márc. 4. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Szinte kizárt.
2017. márc. 4. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha kivizsgáltak, akkor nem.

Őszintén szólva én nem értem a kérdést: itt nem orvosok vannak, tőlünk kérdezed, holott már voltál szakembereknél, és negatív leleteid is vannak.

Ha a hasamra ütök és azt kamuzom, hogy igen, biztos PCOS-ed van, akkor TÉNYLEG elhiszed? És hogyan tovább? :)

Egyébként nem, nem vagy az.

Bőrgyógyásznál jártál már? Esetleg táplálékallergia-vizsgálaton?

2017. márc. 4. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is pattanásos a böröm,még terhesen se lett sokkal jobb,mégis könnyen teherbe estem.Pedig még el is voltam.hizva.

Nálam sosem merült fel a PCOS gyanuja sem.

2017. márc. 4. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyhormont (TSH) néztek nálad?
2017. márc. 4. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
pcos vagyok.S 1db pattanás sincs az arcomon.
2017. márc. 4. 23:14
 7/9 anonim ***** válasza:

En tinikorom ota szenvedek a pattanasokkal, pedig nem vagyok pcos-es, se mas bajom nincs. Amit tudok, megteszek, hogy jobb legywn, de ha szigoruan dietazok hosszu tavon es nagyon vigyazok, akkor is annyit erek el, hogy egy ciklusban van 2x egy het, amikor egesz jo a helyzet, de peteeres kornyeken es mensi elott mindig jonnek ki pattanasok.

A terhessegek idejerol nem is beszelve, akkor brutalis a helyzet.

Mint irtam nincs pcos, se mar, tobbszor voltam ellenorzesen. Tankonyvi 28 napos ciklusom van, 14. napon erezheto ovulacioval es amikor gyereket akartunk, akkor elso, vagy masodik ciklusban teherbe estem.

2017. márc. 5. 08:24
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. azért kérdeztem, mert volt itt nem rég egy kérdés és a kérdező ugyan ezt kérdezte és ott mindenki azt írta neki hogy ez az egy tünet is elég a pcos-hoz. hogy akkor biztos az van neki stb. stb. ezért merült fel bennem. Ideáig bármit vizsgáltak semmiben nem volt eltérés, hormonsor stb. párom szintén. most készülünk az átjárhatóságira. nagyon bízom benne hogy meghozza a sikert.
2017. márc. 5. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztak. Ez az egy tünet is elég a pcos GYANÚJÁHOZ. Ahhoz tényleg elég. Máshoz viszont nem.
2017. márc. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!