Laporoszkópia és az egésségügyi kaparás az ugyan az?
Figyelt kérdés
Pcos vagyok.Tegnap műtöttek.Vizitnél többször elhangzott,h laporoszkópiára várok.Dokik egymás között mondták.Én ugytudom,h egésségügyi kaparásra megyek.Nekem hüvelyen keresztül csinálták.A lakoroszkópia után olvastam.Az azt mondja,h hason keresztül végzik.Akkor most ezt nemértem.Valaki tud segíteni?köszönöm.(A záróm nem adtták oda mert nem volt még készen)2017. márc. 1. 06:00
1/7 anonim válasza:
A kaparás az, hogy hüvelyen keresztül egy kuretkanàl segítségével a méhnyálkahártyát leválasztják (lekaparják). Ezt általában akkor végzik, ha nem múlik a vérzés, vagy szövettani mintát akarnak venni, mert félő, hogy rákos állapot áll fenn. A laporoszkópiát hasfalon keresztül végzik, 3 kis bemetszést ejtenek.
Miért volt szükség a műtétre? Az orvosod nem mondta el előtte, hogy mi fog történni? Aznap hazajöhettél?
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Mert megvolt vastagodva a méh nyálkahártya.S menzeszem sem volt meg.kimaradtt.(Aztán megjött pár napra .Mikor műtöttek 18.napja véreztem.)S azt mondta,ha nem kezelik akkor elrákosodhat.Nagyon megijjeztett.. pcos vagyok.Múlt évben 1x volt már ez a kis műtétem s akkor polipot os találtak s eltávolítottak.
2017. márc. 1. 06:47
3/7 anonim válasza:
Mindkettom volt. Az elso es a net jol irja, a laparnal a hasadon ejtenek bemetszest, altalaban 3at, ebbol egy a koldokod. Nekem mondjuk 4volt.
Velemenyem szerint azert mondta a doki, hogy arra varsz mert a jovoben meg akar muteni laparoszkopiaval.
5/7 anonim válasza:
Tisztelj mar meg minket azzak, hogy legalabb egy mondatot leirsz helyesen ...
6/7 A kérdező kommentje:
Hm.Műtét után szerinted a helyes írást nézem?De különben ha nemtetszik lapozz tovább!Ha meg érdekel a hiba javítás akkor menj el suliba tanárnak!Kit érdekel itt a helyesírás!
2017. márc. 1. 15:13
7/7 A kérdező kommentje:
5 ös nézd meg amit írtál.Rengeteg hibavan benne! Nevetségessé tetted saját magad! 😂😂😂😂😂😂
2017. márc. 1. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!