Nektek mukodott a closty tuszőrepesztő nélkül?

Figyelt kérdés

2017. febr. 21. 22:58
 1/9 A kérdező kommentje:
Első kùrâm, adagolás: 4.cnaptól 6 napon keresztül napi fèl szem. "Felturbozzuk" a peteeresem mert lazsálnak! 12nap megyek előszőr uh-ra!! Elvileg hajlamos vagyok cisztara ezert szigorubban figyel. Hatasos lehet vajon ìgy is?! :/
2017. febr. 21. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nem kapram tüszőrepesztőt sem és nem volt uh követés sem, a 3. hónapban sikerült.

Hajrá!!!

2017. febr. 21. 23:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Szia!:) juj, de jó. Egyâltalán nem volt péd?? Milyen adaggal kezdted? Szted nem kevés az enyém? Bocsi a sok kèrdès miatt. :))
2017. febr. 21. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, én sosem kaptam csak Closty mellé repesztőt. Volt négy sikertelen szedés, utána volt lapar műtét, átjárhatóság, tükrözés, stb. Utána első ciklusban terhes lettem Closty+szuris stimuval, ekkor volt repesztés is. Terhes lettem egyből ikrekkel, de elvesztettük őket. Utána az első próbálkozós ciklusban terhes lettem csak Clostyval, szintén nem volt repesztés.

Most kistesót szeretnénk már, gyenge a peteérésem, pontosabban a progeszteron, pecsételgetek nemvárt előtt, ezért kaptam megint Clostyt következő ciklusra, remélem megint segít! Most sem lesz repesztés.

Nekem 3. ciklusnaptól kell 2*1-et szednem.

2017. febr. 22. 08:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Gratulalok!:) drukkolok a kistesohoz! Koszi h megírtad. Inspirál.☺☺☺
2017. febr. 22. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Én sem kaptam ilyen szurit és első hónapban sikerült.

Én a ciklus 2. napjától szedtem napi 1 szemet 5 napig.

2017. febr. 22. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia. Egyaltalan nem volt peteèrèsed?

Koszi! :-)

2017. febr. 22. 22:10
 8/9 anonim válasza:

Igen, nekünk a 3. hónapra sikerült. Megvallom, már nem tudom, mennyit kellett szedni, olyan gyorsan elfelejti az ember az ilyen nehézségeket, és közben a pajzsmirigyemet is elkezdtük gyógyszerrel kezelni.

Uh szerint a 2. hónapban is volt peteérés, de a 21 napi progeszteron iszonyú alacsony volt (tehát esély se volt megmaradnia) 3. hónapban a progeszteron határeset volt, megmaradt a baba kis vérzés ellenére is. Lassan egy éves lesz. Szóval hajrá!

2017. febr. 25. 09:25
 9/9 A kérdező kommentje:

A closti ugytudom segit a prog.szinten is mivel a pè.hiànya miatt csokken. Vagy ha nemcsak picivel kevesebb, mint kene , akkor nem eleg a closty? :/

Hat mindenesetre lènyeg a lènyeg! Sikerült Nektek! :) gratulalok. :) nekem ez a 2.nap a clostival ( egyenlőre) nagyon lelkes vagyok

2017. febr. 25. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!