Inofolic? Tapasztalatok? Minden érdekel.
Figyelt kérdés
22N, 1hónapja iszom.:) rakell túrbózni a pèmre, de nem akarnak egyből clostizni, marciusig hatha sikerül....köszi!!!:).2017. febr. 11. 23:11
11/21 anonim válasza:
Nekem is peteérés problémám volt, 11mmes volt a legnagyobb tüszőm. Myo-inozitolt port ittam, bár nem tudom hogy attól e, mert mellette kipróbáltam a méhpempőt is, fogytam is 10kg-ot, de most már 20mmes tüszőm van, igaz teherbeesni még nem sikerült, de nálunk a páromnak is van problémája.
12/21 A kérdező kommentje:
Páromnak nálunk is volt es draganak vèltük a fer14et es tarsait.aztán clostilbegytet kellett szednie (4hètig folyamatosan napi 50mg-t/1szemet) ès napi 1000mg C vitamint ès dupla olyan jo lett az eredmènye mint volt!!
2017. febr. 12. 20:44
13/21 anonim válasza:
Én az Inofem-et iszom, ugyan az mint az Inofolic csak valamivel olcsóbb. Lassan egy hónapja iszom, napi egyet. Nagyon bízom benne!!! 3,5 éve próbálkozunk..
14/21 anonim válasza:
Még anno azt mondta a dokim, hogy adott gyógyszerek hatását befolyásolja a tej és a tejtermékek. Tehát inofolcot csak tejes kaja után vagy elott 2 órával érdemes bevenni a jobb felszívódás miatt. Vas mellé c vitamin is jól hasznosul.
15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom. Vas tartalmu pezsitabit iszok neha! :) tejtermeket nem sokat. Laktózèrzèkeny vagyok..
2017. febr. 14. 14:28
16/21 anonim válasza:
Szia. Inofolic, tabletta formában, ez vmi újdonság nekem ezt ajánlotta az orvosom. Alitolag jóval több összetevőt tartalmaz, napi 2db-ot kell beszedni. Egy taskban 60db 12000ft (40€)..
Nekem e hónapban nem volt ovum :( de ettol nagyon reménykedem a marciusi hónapban. Valaki esetleg nem szedi vagy ismeri? Mi áprilisig ezzel probalkozunk-azt mondta
17/21 A kérdező kommentje:
Huha. Barcsak tudnek segiteni. Meg nem hallottam errol. Neked eddig volt pem.de inofolic ota nem. Szval abbahagyom. Kiderult h az a ludas. Napi 2tasakkal kellett innom. Jan 8ota megse jott..
2017. febr. 21. 00:17
18/21 anonim válasza:
Nem nem, bocsika félre érthető voltam. Uh-n látta a doki h nincs pém erre ajánlotta az inofolicot ez most volt február elején. Szedd csak tovabb, nagyon jókat olvasok rola.. De itt mindenki por formában issza ezert érdeklődtem ismeritek e a gyogyszeres-kapszulas változatot. Pontosabban inofolic combi
19/21 anonim válasza:
..ja és a ható idő nem mindenkinel azonnali, 3honap, szoval legyünk türelmesek :)
20/21 A kérdező kommentje:
Voltam uhn es ovuteszteltem..nem volt pem amióta iszom.:/
2017. febr. 21. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!